Læsemaskiner

Udstyr som oplæser trykt tekst med elektronisk stemme.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
 info
Information kan lagres på enheden.
    
    
    
    
    
g
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Smart Reader

Smart Reader

Smart Reader er et letvægts og bærbart oplæsnings apparat i et slankt design med en brugervenlig konsol. tilslut Smart Reader til et TV eller en monitor og forstør dit billede op, for at følge med. Smart Reader kan også tilsluttes den nye 13,3 bærbare Batteridrevet Monitor med 3,5 timers drift tid pr opladning. Perfekt til arbejde, skole m.m.

Føj til huskeliste
Go-box

Go-box

Go-box læser underteksterne på dit TV Tilslut en TV enhed, eksempelvis en satellitmodtager, Apple TV, DVD afspiller eller lignende, til din Go-box, og tilslut Go-box til dit TV. Underteksterne der præsenteres på dit TV bliver læst højt for dig. Nyd at kunne læse underteksterne på dit TV igen, og gå derved ikke glip af nødvendig information.

Føj til huskeliste
SmartReader HD

SmartReader HD

Højtlæsnings-apparat, der kan bruges både for sig selv, eller tilsluttes en ekstern skærm og dermed fungere som forstørrelsesapparat. Læser højt på dansk og en lang række andre sprog. Kan lagre, importere og eksportere tekstdokumenter og billeder. Fungerer også som CCTV med ekstern skærm tilsluttet via HDMI-kabel.

Føj til huskeliste
omniReader

omniReader

omniReader er en simpel læseenhed. Med et tryk på en knap er du i gang med at konvertere trykt tekst til læsning, direkte ved brug af omniReader. Et brev, en opskrift, et blad eller anden trykt materiale foran omniReader og på få sekunder får du teksten læst op. omniReader er designet til at være så let som overhovedet muligt.

Føj til huskeliste
VOXbox

VOXbox

Bærbar oplæsnings maskine. VOXbox er meget enkel at betjene, men med mange udvidelses-muligheder. OCR-cameraet er højopløleligt og har vidvinklet special-optik. Det er muligt at ændre lydstyrke og oplæsningshastighed. Med en vægt på kun 2,2 kilo er den let at transportere.

Føj til huskeliste
Easy Reader

Easy Reader

Easy Reader er en enkel og brugervenlig læsemaskine. Teksten placeres på glaspladen og låget lukkes. Få sekunder efter at have trykket på knappen begynder maskinen at læse. Der medfølger et eksternt kamera med USB stik til hurtig indscanning. Alle funktionsknapper er med dansk tale Incl. strømforsyning.
Batteri tilkøbes,kr:1250,- incl.moms.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Go-box

Go-box

Har du savnet eller manglet at kunne læse underteksterne på dit TV? Måske du endda helt er stoppet med at se TV, fordi underteksterne ikke er tilgængelige? Så kan vi glæde dig med Go-box Go-box er navnet på en lille boks som udretter store ting. Den oplæser simpelthen underteksterne som fremkommer på dit TV det er ganske enkelt, og det virker.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Compact 6 Reader

Compact 6 Reader

Compact 6 Reader er en kombineret læsemaskine og læsetablet i ét. Med denne enkle bærbare løsning, kan du nemt både forstørre og få oplæst f.eks. breve og artikler, opskrifter, bøger og varedeklarationer.

Føj til huskeliste

ITECH ApS
Lottenborgvej 24
2800 Kgs. Lyngby

MagniLink Voice II - Bat

MagniLink Voice II - Bat

Anden generation af Voice. Nyt og moderne design, forbedret ydeevne og med et nyt og nemt betjeningspanel. Fås med med indbygget genopladeligt batteri.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

ClearReader Plus G2 Avanceret

ClearReader Plus G2 Avanceret

ClearReader er en transportabel læsemaskine, der oplæser trykt tekst. Den betjenes nemt ved at placere teksten under kameraet og trykke på indlæs-knappen. Teksten oplæses straks med Rasmus eller Mette stemme. Kan regulere hastighed og lydstyrke eller spole frem og tilbage i teksten. Gem og åbn dokumenter, 31 sprog, genopladeligt batteri.

Føj til huskeliste

ITECH ApS
Lottenborgvej 24
2800 Kgs. Lyngby