Én-finger-tastaturer med eller uden tastaturskjold

Tastaturer særligt udformet til betjening med én finger eller et pegeredskab, herunder hører tastaturer med skjold.

Filtrér på detaljer

    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Tastaturskjold med tastatur

Tastaturskjold med tastatur

Nedsat bevægelse i hænder/fingre kan give problemer med at bruge en computer. Der trykkes nemt på en forkert tast, og det kan betyde besvær og afbrydelser. Tastatur med et tastaturskjold kan hjælpe og have mange fordele som f.eks. støtte til hånd og fingre samt afskærmning af knapper, hvilket fjerner risikoen for uønskede tryk på tastaturet.

Føj til huskeliste

Jadea
Frederiksborgvej 5, baghuset st.
3450 Allerød

Maltron pande-/mundpindstastatur

Maltron pande-/mundpindstastatur

MALTRON én-finger eller pande-/mundpindstastatur har en unik udformning og tastaturlayout. Formen passer til hovedbevægelser og tasternes indbyrdes placering begrænser finger eller pind bevægelserne og øger hastigheden. En særlig monteringsarm gør det muligt at anbringe tastaturet i en hensigtsmæssig position.

Føj til huskeliste

MAR SOFT
Musvitvej 10
3200 Helsinge