Hjælpemidler til at betjene, bære, flytte og håndtere genstande og udstyr

Produkter, der letter en persons udførelse af en opgave, der kræver bevægelse eller håndtering af en genstand. Hjælpemidler til transport af genstande på arbejdspladser, se 28 06. Hjælpemidler til at løfte og genplacere genstande på arbejdspladser, se 28 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Cap Off

Cap Off

Cap-off er åbneren til brugere med fx gigt el. svage hænder el. håndled
Cap Off griber fast om lågets riller og letter åbningen af skruelåget. Cap Off anvendes med minimalt brug af kræfter i håndled & hænder.
Cap Off kan anvendes til plastik og metal skruelåg med riller & til mange forskellige størrelser låg Rengøring Kan maskinopvaskes op til 100C

Føj til huskeliste
Blisterpen / pillepakkeåbner

Blisterpen / pillepakkeåbner

Blisterpen til at åbne folie på pilleæsker. Det ligner en kulgepen, men blækpatronen er udskiftet med en tyndnål, der skærer igennem blisterpakningens folie.

Føj til huskeliste
Hank, der passer til Rillekrus

Hank, der passer til Rillekrus

Denne hank passer til alle Rillekrus.
Farve: gul
Tåler ikke microbølgeovn
Materiale: plast
Rengøring: vaskes i hånden eller i opvaskemaskine ved max 65C

Føj til huskeliste
Vidamic Mouse Pad

Vidamic Mouse Pad

Vidamic Mouse Pad er ergonomisk udformet til at aflaste hånden og armen ved musearbejde for at forebygge belastningsskader, hvilket mindsker risikoen for blandt andet musearm. Mouse Paden indeholder materialet TechnoGel, som gør, at den føles komfortabel, og den har evnen til at fordele tryk og stød.

Føj til huskeliste
Alfabet Tastatur

Alfabet Tastatur

Alfabet tastatur ideen gør at man nemt og overskueligt kan se forskellen på både de store og små bogstaver, når de sidder ved siden af hinanden. Alfabet tastaturet er udviklet til børn i indskolingen, nydanskere, læse hæmmede, ordblinde, tosprogede, døve, og afasiramte.

Føj til huskeliste

Letterkey.eu
Gersagerparken 45, 3. sal MF
2670 Greve

TubusOne

TubusOne

TubusOne er et produkt der bruges til at navigere på tablets og smartphones uden at bruge fingrene og uden hjælp fra andre mennesker. TubusOne består af et mundstykke, et rør og en stempelfunktion, som bliver aktiveret af et pust fra munden.

Føj til huskeliste

Tubus Technology
Amagerfælledvej 106
2300 København S

Pilleglas Åbner / Multigrip

Pilleglas Åbner / Multigrip

Pilleglas åbnerens indvendige takker anvendes som hjælp til at åbne mange slags låg. Den gør det lettere at åbne pilleglas, sodavand med skruelåg og rengøringsmidler med skruelåg hvor låget trykkes ned og drejes.

Føj til huskeliste
Skru-Let Skruelågsåbner til sodavandsflasker

Skru-Let Skruelågsåbner til sodavandsflasker

Skru-Let er et universalværktøj der passer til alle sodavandskapsler og til
de fleste flasker (rengøringsflasker) med skruekapsel. Fås i farverne: Gul, Blå, Rød, Grøn og Sort.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Ergorest, 15-43 mm, sort

Ergorest, 15-43 mm, sort

Nem at installere og rigtig god til personer med store gener i arm og skuldre. Skålen og drejeledende gør at du kan hvile armen og samtidig følger arm støtten med når du flytter armen uden de store anstrengelser.
Kan hæves og sænkes 5-74 mm over skrivebordet. Arm længde 260 mm. Bordbeslag 15-43 mm. Fås også i hvid, varenummer: 330000

Føj til huskeliste