Hjælpemidler til at betjene, bære, flytte og håndtere genstande og udstyr

Produkter, der letter en persons udførelse af en opgave, der kræver bevægelse eller håndtering af en genstand. Hjælpemidler til transport af genstande på arbejdspladser, se 28 06. Hjælpemidler til at løfte og genplacere genstande på arbejdspladser, se 28 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Sensor Switch

Følsom kontakt, der aktiveres ved kontrol af selv meget små muskelbevægelser. Placer fx føleren på panden, kinden, ved øjet, på hånden eller på huden hvor brugeren har den bedste kontrol. Kan styre såvel en enkelt som en dobbelt kontakt, omverdenskontrol, computeradgang eller kommunikation. Justering af følsomheden efter behov.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

Pustekontakt, PU-2002

Skal ikke anbringes i munden, men føler luftstrømmen ligesom når man blæser et lys ud. Tilsluttes batteri og interface boks PU 2010 som afslutter med en sluttekontakt. Den kan opspændes enten på 10 mm stænger og stålkrydsled eller på en svanehals. Huset er af hvid POM og aluminium. Mål: 40x32x73 mm. Vægt: 115 gram.

Føj til huskeliste

Teleteknik og ID-Care A/S
Navervej 16b
7451 Sunds

MouseTrapper

Pegeredskab i form af en rullepind, som er monteret i en håndledsstøtte. Ved at rulle med pinden og flytte den mod højre og venstre med tommelfingrene bevæges musemarkøren. Musetastfunktionerne udføres med to små museplader. MouseTrapper kan styres uden at flytte hænderne fra tastaturet. Fås med og uden ekstra armstøtte. Sort eller grå. Inkl. mus.

Føj til huskeliste

TestLab-System A/S
Metalvej 7
4000 Roskilde