Fem- eller flerfunktionskontakter

Fem- eller flerfunktionskontakter eller udlagte joysticks, hvor funktionen er den samme som for et digitalt joystick.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Kontaktboks-ARC10DX

Kontaktboks-ARC10DX

Denne kontaktboks er et betjeningspanel til brugere, der har behov for let at kunne betjene kørestolens el-funktioner. Kontakterne, på panelets overside, aktiveres ved tryk på ca. 300g og kan kun betjenes én ad gangen. Det er muligt at vælge en samkøring af el-funktioner, fx benstøtter. Denne tilsluttes direkte til Dynamic DX/DX2 bus-systemet.

Føj til huskeliste
Kontaktboks-ARCTOUCHDX

Kontaktboks-ARCTOUCHDX

Denne touch kontaktboks har 10 kontaktfelter, hvor feltet aktiveres ved let berøring og høres ved akustisk feedback. Denne tilsluttes direkte til Dynamic DX/DX2 bus-systemet og kræver umiddelbart ingen videre opsætning.
Kontaktboksen er utrolig modstandsdygtig overfor væsker, skidt og snavs, hvorfor den er meget rengøringsvenlig.

Føj til huskeliste
Kontaktboks-ARC8

Kontaktboks-ARC8

Denne kontaktboks er et betjeningspanel til brugere, der har behov for let at kunne betjene kørestolens el-funktioner. De 8 kontakter, på panelets overside, aktiveres ved tryk på ca. 300g og kan kun betjenes én ad gangen. Det er muligt at vælge en samkøring af el-funktioner, fx benstøtter.

Føj til huskeliste
Kontaktboks-Touch

Kontaktboks-Touch

Touch kontaktboks med 10 kontaktfelter
Kontaktfeltet aktiveres ved at placere fingerspidsen i feltets midte.
Akustisk feedback ved aktivering af kontaktfelt.
Ingen huller eller anden brydning af indbygningskassen, hvilket gør kontaktboksen utrolig modstandsdygtig overfor væsker, skidt og snavs og samtidig meget rengøringsvenlig.

Føj til huskeliste
Kontaktboks-ARC10

Kontaktboks-ARC10

Denne kontaktboks er et betjeningspanel til brugere, der har behov for let at kunne betjene kørestolens el-funktioner. Kontakterne, på panelets overside, aktiveres ved tryk på ca. 300g og kan kun betjenes én ad gangen. Det er muligt at vælge en samkøring af el-funktioner, fx benstøtter.

Føj til huskeliste