Enkeltkontakter (kontakter med én funktion)

On/off-kontakter (0/1-kontakter), som kan aktiveres på forskellig vis, fx ved tryk, berøring, lyd mv. Enkeltkontakter kan benyttes til betjening af forskellige produkter/hjælpemidler. Ofte er enkeltkontakter forsynet med en ledning med mini jackstik (han).

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
mm (± 1 mm)
g (± 50 g)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.ClickToPhone - til 0/1 kontakt betjeninge af tablet / smartphone

ClickToPhone - til 0/1 kontakt betjeninge af tablet / smartphone

ClichToPhone er en boks med indbygget Blootooth teknologi, der gør at man, med en 0/1 kontakt kan styre en Android smartphone eller tablet. Med ClickToPhone kan man ringe op og modtage opkald, skrive og modtage sms beskeder, bruge sociale medier, læse e-mails og afspille musik. ClickToPhone kan leveres klar til brug med smartphone eller tablet.

Føj til huskeliste
Gribe kontakt

Gribe kontakt

Kontakten er udformet som et rør og aktiveres ved at trykke/gribe om den. Kontakten aktiveres med et let tryk. Det er nødvendigt at kunne løsne grebet forholdsvis hurtigt efter trykket. Længde: 140 mm. Diameter: 35 mm.

Føj til huskeliste

Jadea
Frederiksborgvej 5, baghuset st.
3450 Allerød

Joggle kontakt

Joggle kontakt

Stor kontakt med variabel indstilling af tryk. Kan varieres fra 200 g til 1,5 kg. Meget robust. 12 cm i diameter.

Føj til huskeliste

Jadea
Frederiksborgvej 5, baghuset st.
3450 Allerød

Kindkontakt

Kindkontakt

Kindkontakten er velegnet som hovedbetjent kontakt. Kontakten kan aktiveres fra alle retninger, med et lavt tryk på kun 50 gram.

Føj til huskeliste
Cosmo Switch

Cosmo Switch

Cosmo Switch er en Bluetooth 0/1 kontakt for tablets, mobiltelefoner og computere. Dens følsomme overflade gør den nem at aktivere på trods af nedsat motorik. Cosmoen lyser op i varierende farver hvilket giver visuel feedback til brugeren for hvert enkelt tryk. Mange indstillingsmuligheder i Cosmo Switch appen.

Føj til huskeliste
LK IHC Wireless

LK IHC Wireless

Anvendes til trådløs fjernbetjening af lamper og andet elektrisk udstyr. IHC Wireless komponenterne kan ved hjælp af simpel programmering kobles sammen med andre LK IHC Wireless komponenter. Hvis der ønskes en mere avanceret programmering kan komponenterne kobles til LK IHC Controller

Føj til huskeliste
Falck 5700 Kari Styringsboks

Falck 5700 Kari Styringsboks

Kari Styringsboks er et hjælpemiddel til dig, der har svært ved at bruge en almindelig kontakt. Den gør det nemt at tænde og slukke for alle former for elektrisk udstyr. Du bruger den sammen med en af vores mange specialudviklede kontakter.
Vi har kontakter til næsten ethvert behov. Fx Kontaktmåtte eller PikoButton.

Føj til huskeliste
Flexarm med kontakt

Flexarm med kontakt

Flexarm med kindkontakt er udviklet til brugere med ALS, CP samt rygmarvsskadede. Kindkontakten er velegnet som hoved- eller håndbetjent kontakt og kan aktiveres i alle retninger med et lavt tastetryk på under 50 gr.

Føj til huskeliste
Kontakt Stealth Egg

Kontakt Stealth Egg

Den ovale Stealth kontakt er udført med en tætnings membran, som hindre snavs og væske forringer funktionen.

Føj til huskeliste
Knop Kindkontakt KK100 /KK901P

Knop Kindkontakt KK100 /KK901P

Produktet er designet så det f.eks. kan placeres tæt på en brugers hoved, så alarmen kan aktiveres med et let tryk, blot brugeren drejer hovedet mod kindkontakten.
Kindkontakten kan anvendes, hvor brugeren ikke er i stand til at aktivere en alarm med træksnor eller trykknap.

Føj til huskeliste

KNOP Elektronik A/S
Fabriksvej 20
7600 Struer