Vippestativer

Vippestativer til kaffekander, tepotter og lignende.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Vippekedel

Vippekedel

Innovativ elkedel med vippefunktion til sikker håndtering af kogende vand uden krævende løft. Med et simpelt greb/skub på håndtaget vippes kedlen, og vandet hældes sikkert og præcis fra. Kedlen giver optimal tryghed og sikkerhed uden belastning af led i hænder, arme og skuldre.
Specifikationer: Vejer 820 g, rummer1,5 liter. Styrke: 50Hz 220 volt.

Føj til huskeliste

Webequ
Usserød Kongevej 157
2970 Hørsholm

Kedel-tipper

Kedel-tipper

Kedel-tipper passer til de fleste el-kedler. En udskæring ved foden af tipperen gør det muligt at placere kopperne så tæt på kedlen, som det kræves. Rammen har et indbygget bagstop for at forhindre spild, hvis kedlen ved et uheld frigives under brug. Kan anvendes til kedler med og uden ledning. Vægt: 1 kg.

Føj til huskeliste
Keddeltipper derby

Keddeltipper derby

Keddeltipper til standard kedler. Materiale: Hårdt plast med velcrorem, til at fastholde kedlen. Højde: 21 cm. Farve: Hvid.
Base til fastgørelse af keddeltipperen kan købes seperat. Mål: 21 x 58 cm. Pris: 149,-.

Føj til huskeliste