Vippestativer

Vippestativer til kaffekander, tepotter og lignende.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Vippekedel

Vippekedel

Innovativ elkedel med vippefunktion til sikker håndtering af kogende vand uden krævende løft. Med et simpelt greb/skub på håndtaget vippes kedlen, og vandet hældes sikkert og præcis fra. Kedlen giver tryghed og sikkerhed uden belastning af led i hænder, arme og skuldre.
Specifikationer: Vejer 820 g, rummer1,5 liter. Styrke: 50Hz 220 volt.

Føj til huskeliste

Webequ
Usserød Kongevej 157
2970 Hørsholm

Uccello Vippe-Kedel

Uccello Vippe-Kedel

Uccello Vippe-Kedels design er udformet for at sikre en let, tryg og sikker ophældning af kogende vand i en kop eller en kande/potte. Kedlen står i en vugge, som minimerer den kraft, der skal til for at hælde vandet op i koppen. Kedlen har et aerodynamisk design. Rumfang: 1,5 l. Vægt: 1 kg (kedel/vugge: 500 g for hver del). Nem rengøring.

Føj til huskeliste
Kedel-tipper

Kedel-tipper

Kedel-tipper passer til de fleste el-kedler. En udskæring ved foden af tipperen gør det muligt at placere kopperne så tæt på kedlen, som det kræves. Rammen har et indbygget bagstop for at forhindre spild, hvis kedlen ved et uheld frigives under brug. Kan anvendes til kedler med og uden ledning. Vægt: 1 kg.

Føj til huskeliste