Hjælpemidler til fritidsaktiviteter

Hjælpemidler til at fremme en persons deltagelse i enhver form for leg, idræt eller hobby.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedBoccia Superior Classic

Boccia Superior Classic

Boccia er et kuglespil, der har meget til fælles med petanque, men spilles primært indendørs. Boccia Superior Classic leveret i en blå skuldertaske. Hvert sæt består af 13 håndsyede bolde lavet af blødt japansk mikrofiber. Sættet består af 6 røde, 6 blå og 1 hvid målbold. Kan leveres i forskellige hårdheder. Medium er den mest populære.

Føj til huskeliste
Socialterapeutisk robotkat - JustoCat

Socialterapeutisk robotkat - JustoCat

JustoCat er en socialterapeutisk robot til borgere med demens og eller udviklingsforstyrrelser. Hjælpemidlet benyttes hos udvalgte personer og i specifikke situationer til kognitiv stimulans, der giver personen ro, mindre ængstelse, mindre negativ adfærd, øget verbal kommunikation, bedre kontakt og koncentration.

Føj til huskeliste
PARO Robotsæl

PARO Robotsæl

PARO bruges som socialpædagogisk redskab (AAA og AAT-metoderne) og kan med sin non-verbale kommunikation nå ind til mange typer brugere Ældre med fremskreden demens, fysisk og psykisk udviklingshæmmede, personer med hjerneskader og neurologiske sygdomme uden sprog mv. PARO ligner en rigtig sæl og reagerer på kærtegn, stemmer, lys mv. Vejer 2,5 kg.

Føj til huskeliste
Rafle

Rafle

Automatisk raflebæger som aktiveres ved et let tryk på toppen (se videoen), har også mullighed for 0/1 kontakt. 6x ternigner i hvid med sorte øjne MEDFØLGER. Der skal bruges 2x AA batterier MEDFØLGER IKKE.

Føj til huskeliste

Rafle.dk
Damgade 82B 5
6400 Sønderborg

Rygetæppe til stol

Rygetæppe til stol

Rygetæppet til stol er fremstillet af glasfiber, hvilket betyder at der ikke forekommer huller eller antændelse, hvis cigaretten ligger på materialet. Rygetæppet bør opbevares ved stuetemperatur. Tæppet er brandhæmmende efter NT Fire 029 med retningslinjerne i SS876 00 01.

Føj til huskeliste
Rygeforklæde

Rygeforklæde

Rygeforklæde fremstillet af glasfiber, hvilket betyder at der ikke forekommer huller eller antændelse, hvis cigaretten ligger på forklædet. Remmen på forklædet omkring taljen og halsen er også brandhæmmende. Forklædet bør opbevares ved stuetemperatur.
Rygeforklædet er brandhæmmende efter NT Fire 029 med retningslinjerne i SS876 00 01.

Føj til huskeliste
Brandhæmmende stykke

Brandhæmmende stykke

Dette brandhæmmende stykke er fremstillet i textilglas, så det ikke kan brænde. Det brandhæmmende stykke kan bruges i flere forskellige situationer pga. sin størrelse. Det brandhæmmende stykke er forsynet med brandhæmmende kantbånd, der gør at materialet ikke flosser.

Mål: 145x115 cm

Føj til huskeliste
Rygeforklæde med velcro

Rygeforklæde med velcro

Rygeforklæde i ekstra god kvalitet med velcro. Brugeren kan let tage rygeforklædet af og på.
Stor slidstyrke til hyppig vask.

Materiale: Aramid fiber.
Farve: Marineblå

Højde: 90 cm
Bredde: 65 cm

Rengøring: Tåler maskinvask ved 60 gr. C. Tørretumbler: middel, husk at trykke velcro sammen.

Føj til huskeliste
Lydbolde til mange formål

Lydbolde til mange formål

3 lydbolde i forskellige størrelser - alle i fint kunstlæder (PU) med god raslelyd

Føj til huskeliste
Fodbold for blinde (B1)

Fodbold for blinde (B1)

Den officielle fodbold til 5-a-side. Bolden opfylder alle de internationale krav for en Blinde fodbold. Den er udtaget af IBSA (International Blind Sports Association) som den officielle bold, der spilles med til stævner.
- Futsal bold med 6 lydgivere, fremragende raslelyd
- IBSA standard, lavt opspring
- størrelse 3, kunstlæder
- omkreds 60-62 cm

Føj til huskeliste