Idrætsredskaber

Hjælpemidler til deltagelse i konkurrencebetonede og uformelt eller formelt organiserede idrætsstævner, udført alene eller i en gruppe.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Aqua Orm

Aqua Orm

Fremstillet i Evazoteplast. L.: 160 cm. Ø: 7 cm. Et anderledes svømmehjælpemiddel, der samtidig gør øvelserne lidt sjovere. Flyder utroligt godt og kan anvendes med stor succes af alle. Kan sammenbygges v.h.a. koblinger, til utallige forme og figurer. Leveres i ass. farver.

Føj til huskeliste

TRESS AS
Danmarksvej 34
8660 Skanderborg

Svømmebælte CARRIBBEAN

Svømmebælte CARRIBBEAN

Findes i 3 størrelser: 0-6 år, 6-12 år og voksen. Støbt i et stykke EVAZOTE skum. Ekstra stort syntetisk bælte.

Føj til huskeliste
Goalbold

Goalbold

Blå gummibold med indlagt bjælde.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Svømmevinger Beco

Svømmevinger Beco

Svømmevinger BECO. 2 luftkamre med dobbelt svejste kanter. Tykkelse 33 mu. Orange signalfarve. Str. 0-6 år.

Føj til huskeliste
Team Tvilling edition

Team Tvilling edition

Team Tvilling edition er en ledsagerbetjent racerkørestol til at løbe med.
Racerkørestolen fås i tre størrelser og mange flotte farver til både børn og voksne brugere. Kørestolen er udstyret med højdejusterbar skubbebøjle, fodplade, nakkestøtte og Team Tvilling egerbeskyttere.

Føj til huskeliste
Indskudsborde

Indskudsborde

Indskudsbordene er designet til at tilbyde terapeuter, enkle praktiske løsninger til børnenes gymnastik. De kan bruges som hjælpemidler til sidde, stå, træde på og krydse over. Det sæt af 4 borde stablet på en mobil platform til opbevaring. Hvert bord er nummereret og farvekodet.

Føj til huskeliste
Bootlock.dk

Bootlock.dk

Bootlock påsættes skistøvlens spænde, som dermed bliver forlænget. Så bliver det let at lukke/åbne spændet. Bootlock er udført i rustfri stål.
Bootlock er designbeskyttet. Reg.nr.: 001903196-0001 i EF-designregisteret.

Føj til huskeliste
Select 15 blød skumbold til børn

Select 15 blød skumbold til børn

Skumbold med PU-overflade. Den bløde bold er skånsom mod omgivelserne, og det gør den rigtig velegnet til børn til spil og leg. Ingen fare for skader. Også meget velegnet til håndbold. Gribevenlig overflade.

Føj til huskeliste

Clinical Innovation ApS
Baldersbuen 17 st. th.
2640 Hedehusene

Thera-Band Pull Buoy

Thera-Band Pull Buoy gør det muligt at træne armene isoleret ved svømmetræning. Pull Buoys anvendes til at undersøttes benene. Har 3 forskellige bæreevner (small, medium og large).

Føj til huskeliste

Thera-Band aqua orm

Thera-Band aqua orm. Denne 1,6 m lange skumrulle giver et utal af anvendelsesmuligheder. Benyttes både ved generel aqua træning i rehabilitering og fitness, men indgår også som supplement ved svømmetræning. Leveres i assorterede farver.

Føj til huskeliste