Hjælpemidler til løbediscipliner, trekking og race

Herunder hører løbesnore, vandrestave, hække, racerunners, racerkørestole m.m.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Roadrunner

Roadrunner

3-hjulet løbecykel til mobilitet, idræt og Para-atletik disciplinen Framerunning. Fås i 3 str, som adskiller sig ved valg af hjulstørrelse 22, 24 el. 26. Er bygget op på en stabil letvægts aluminiumsramme som giver atleten optimale betingelser for fremdrift vha. benene. Udstyret med brystplade, kompensator til styret og skivebremse på forhjul.

Føj til huskeliste
Team Tvilling edition

Team Tvilling edition

Team Tvilling edition er en ledsagerbetjent racerkørestol til at løbe med. Racerkørestolen fås i tre størrelser og mange farver til både børn og voksne brugere. Kørestolen er udstyret med højdejusterbar skubbebøjle, fodplade, nakkestøtte og Team Tvilling egerbeskyttere.

Føj til huskeliste
CROSS RUNNER

CROSS RUNNER

Gå el. løb i naturen, på atletikbane el. vej, støtter og aflaster ben og ryg. Stel skilles i to dele med spændgreb og hjul med quick release aksler. Passer i bagagerum på lille bil og i kasse 75x75x50 cm som handicapbagage på flyrejser. Flere valgmuligheder af sadler, kropsstøtte og styr m.m. Indy Blue/Bomber Orange. Mountainbike/racer hjul/dæk.

Føj til huskeliste
Løbe-Guide

Løbe-Guide

Gør det muligt for mennesker med synshandicap at løbe med en seende guide løber på en sikker måde.
- Lavet af stærk bomuld
- Behagelig at anvende med en hank/håndtag i begge
ender
- 50 cm. lang

Føj til huskeliste
PETRA

PETRA

3-hjulet løbecykel til mobilitet, motion og idræt primært i det fri. 6 størrelser, fra ca. 3 år til voksen. Store hjul giver let arbejde og fin stabilitet også ved nogen fart. Man styrer med arme/hænder, løber med benene og støtter sig til sadel, kropsstøtte og styr. En fjeder retter forhjulet op. Ekstraudstyr Fx. benskilleplade, bælte, armstøtte.

Føj til huskeliste
U-GO

U-GO

U-GO er en ledsagerbøjle som supplement eller erstatning for det almene albuegreb. Med U-GO mellem dig og din ledsager kan I få en langt mere rolig og behagelig holdning når du ledsages, hvad end det er på en almindelig tur til supermarkedet eller ude og gå lange ture. U-GO gør oplevelsen meget mere behagelig.

Føj til huskeliste
Vandrestok med teleskop

Vandrestok med teleskop

Vandrestav med snestopper. Kan reguleres i højden med teleskop.
Belastningsaflastende fjederfunktion. Nem at justere - drej og træk.
Kan også bruges som skistav. Højde: 64-101 cm. Farve: sort, blå eller grøn.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Combi-Hække

Combi-Hække

Med kraftige 1 kg gummifødder. 1 hæk=2 fødder. 3 stave Ø: 25 mm og 2 listeholdere.

Føj til huskeliste