Støttestrømper og kompressionsstrømper til ben fra by Boye v/Hanne Boye

Rørformede elastiske bandager til at reducere eller forhindre ødemer i benene forårsaget af cirkulationsforstyrrelser.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
mmHg
mmHg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
4 produktserier.
Gilofa Style 280

Gilofa Style 280

Gilofa Style er en stærk støttestrømpe. Anvendes til forebyggelse og reducerer hævelse - på jobbet, til fester og rejser. Findes i knæ, lyske og buks - der ikke strammer omkring maven. Style har et pænt tæt look som kamuflerer huden. Findes i 9 nuancer.

Føj til huskeliste
GILOFA Basic 70

GILOFA Basic 70

Mest for kvinder - rigtig god kvalitet - får meget ros. Tynd og kan stadig kamouflere kar-brist. Anvendes til forebyggelse og let hævelse - fantastik på jobbet, til fester og pænt brug. OBS. KUN KNÆSTRØMPER, str.I (S) - II (M) - III (L). Målet er identisk med skostørrelser: 35 - 37, 38 - 40,41 - 43.

Føj til huskeliste
VIVA 70

VIVA 70

Tynd og fint støttende støttestrømpe med topbånd med blonder. Alle kvinder kan bruge denne strømpe, både til forebyggelse af hævelse og støttende ved let hævelse.
Fin strømpe til hverdag og fest.
Målet er identisk med sko-str.
Lår-og strømpebukser: 36-38, 38-40, 40
Knæstrømpe: 36-39, 40

Føj til huskeliste
JOBST forMen kl. 1: 15-20 mmHg

JOBST forMen kl. 1: 15-20 mmHg

Medicinsk letvægterstrømpe til mænd. Til forebyggelse og/eller behandling af kramper, trætte, tunge og ømme ben, åreknuder og efter benoperation. Ribdesign med forstærket hæl/tå med fugttransporterende effekt, der minimerer fodsved. Strømpen fremmer en kølig og tør følelse pga. specielle garner. Findes i: Blå, Sort og Khaki. Maskinvask 40 grader.

Føj til huskeliste