Tryksårsforebyggende skumpuder, syntetisk (PUR) fra Brøndumseats A/S

Tryksårsforebyggende puder bestående af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum.
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum.
    
 info
Temperaturfølsomt polyurethan skum.
    
    
    
cm (± 2 cm)
 info
Svarende til stolens sædedybde
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
g
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
2 produktserier.
COMFORT VISCO siddepude

COMFORT VISCO siddepude

COMFORT VISCO siddepuden fra Brøndumseats A/S er en trykfordelende siddepude.
Nederste er et lag af anatomisk formet HR PUR skum, med adduktion og abduktion af femur. Siddebrønden er udformet så sædeknoglerne ligger 30 mm dybere end femur.
Øverst er et lag af blødt viskoelastisk skum for øget komfort og trykfordeling.

Føj til huskeliste
COMFORT siddepude

COMFORT siddepude

COMFORT siddepuden fra Brøndumseats A/S er en trykfordelende siddepude i HR PUR skum.
Sidepuden er opbygget af to skumlag. Nederste lag er anatomisk formet, med adduktion og abduktion af femur. Siddebrønden er udformet så sædeknoglerne ligger 30 mm dybere end femur. Det øverste lag, svøbet, er af blødt HR PUR skum for øget komfort og trykfordeling.

Føj til huskeliste