Tryksårsforebyggende vandpuder fra Cobi Rehab

Tryksårsforebyggende puder med vand indlejret i en celle af plast- eller gummimateriale. Kan være placeret i skum- eller luftramme.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
cm (± 2 cm)
 info
Svarende til stolens sædedybde
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
g
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
1 produktserie.
Bariatrisk Kørestolspude H2O

Bariatrisk Kørestolspude H2O

Bariatrisk Kørestolspude H2O består af to vandceller omgivet af kvalitetsskum. Det sikrer høj trykaflastning og ergonomisk korrekt siddeposition, så tryksteder undgås eller tryksår får ro til opheling.
Højden på Bariatrisk Kørestolspude H2O højde er justerbar med kiler i hver side. Det sikrer individuel tilpasning og ensidigt/dobbeltsidigt løft.

Føj til huskeliste