Thorakale ortoser fra Anodyne

Ortoser, som omfatter hele eller dele af brystkassen.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
5 produktserier.
Posture Shirt 2.0 Zipper

Posture Shirt 2.0 Zipper

Posture Shirt 2.0 Zipper øger fokus på kropsholdning, aktiverer svage muskler og aflaster overspændte muskler. Den elastiske komponent i produktet faciliterer til en normal muskelaktivitet og korrigerer ubalancer i muskulaturen. Har positiv effekt på smerter og spændinger. Kan minimere risiko for overbelastning ved uhensigtsmæssige bevægemønstre.

Føj til huskeliste
MyLign Pro

MyLign Pro

MyLign Pro er egnet til personer, der døjer med svære fysiske problematikker i skuldre og ryg, og som har behov for aflastning og støtte. Produktet kan via elastiske bånd justeres, efter brugerens behov, til en fortrinsvis statisk indstilling. Kan reducere spændinger og smerter.

Føj til huskeliste
SpinalQ Pro

SpinalQ Pro

SpinalQ Pro er en avancerede støtteordning til alle stadier af skader, såvel som forebyggelse.
Produktet er egnet til en bred vifte af fysiske lidelser, og kan reducere af smerter i ryg og lænd. Produktet kan via elastiske bånd justeres, efter brugerens behov, til en fortrinsvis statisk indstilling.

Føj til huskeliste
AlignMe Active Bra (sort)

AlignMe Active Bra (sort)

AlignMe Active Bra øger fokus på kropsholdningen
og støtter udsatte muskler i den øvre ryg. Den elastiske komponent i produktet faciliterer til en normal muskelaktivitet og korrigerer for ubalancer i muskulaturen. Har positiv effekt på smerter og spændinger. Kan minimere risiko for overbelastning ved uhensigtsmæssige bevægemønstre.

Føj til huskeliste
Posture Shirt 2.0 (sort)

Posture Shirt 2.0 (sort)

Posture Shirt 2.0 øger fokus på kropsholdningen, aktiverer svage muskler og aflaster overspændte muskler. Den elastiske komponent i produktet faciliterer til en normal muskelaktivitet og korrigerer ubalancer i muskulaturen. Har positiv effekt på smerter og spændinger, og kan minimere risiko for overbelastning ved uhensigtsmæssige bevægemønstre.

Føj til huskeliste