Fingerortoser fra Bandageshoppen.dk

Ortoser, som omfatter hele eller dele af en finger. Omfatter ikke tommelfingeren.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
2 produktserier.
Fingerskinne 733MN

Fingerskinne 733MN

Denne fingerskinne fra TEYDER er behagelig. Fingerskinnen er fremstillet i aluminium og belagt med plastik. Indvendig er den foret med blød neopren. Sammensætning giver en fingerskinne som let kan bøjes rundt om fingeren. Derved får den pasform til din finger. Kan bruges til alle fingrene på nær tommelfingrene.

Føj til huskeliste
Fingerbandage

Fingerbandage

Til overbelastning af fingerleddene som et stabiliserende bandage efter kvæstelser blødt indvendigt for høj bærekomfort
For at forhindre skader hudvenlig materiale.
Så snart fingerbandagerne påføres, udøves et blidt pres på forbindelsen. På grund af den indvendige gummibelægning glider fingermufferne ikke og stabiliserer forbindelsen.

Føj til huskeliste