Køreposer fra Daro A/S

Køreposer omslutter ben og delvist overkrop. Brugeren sidder på køreposen.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 4 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
5 produktserier.
Knæslag med sædebagstykke

Knæslag med sædebagstykke

Knæslaget er faconsyet, og dækker området fra taljen og ned til fødderne. Sædestykket dækker sædet på stolen og fra knæhaserne indtil hælen. Sædestykket påmonteres sædet så det følger med, når sædet drejes til siden. Knæslaget er åndbar, vindtæt og vandafvisende, foret med fleece og isoleret med Thinsulate. God til f.eks. El-scooter eller crosser.

Føj til huskeliste
Kørepose

Kørepose

Har lynlås ned langs midten foran og en fast, isoleret bundplade, som deles midt over af lynlåsen. Udformet med to lommer, sikkerhedsreflekser, snøre i livet og bindebånd på rygdelen til fastgørelse af køreposen. I vind- og vandtæt micro med PU-belægning, isoleret med polyester eller Thinsulate og foeret med fleece. Kan tilpasses individuelt.

Føj til huskeliste
Kørepose med gribebånd, Thinsulate

Kørepose med gribebånd, Thinsulate

Poplin med for af teddybear og isolering af polyester vat. Kan leveres med thinsulate for og/eller i individuelle mål. Fås i marineblå og grå.

Føj til huskeliste
Kørepose facon II

Kørepose facon II

Køreposen er faconsyet og har aftagelig forstykke, som kan samles med bagstykket ved hjælp af delbare lynlåse. Lynlåsene starter ved taljen og lynes ned mod den isolerede bundplade for at samle lynlåsen. Yderst vind-og vandtæt micro med PU-belægning. Isoleret med Thinsulate. Lagerføres i Marineblå og Sort

Føj til huskeliste
Kørepose dobbelt amputeret

Kørepose dobbelt amputeret

Faconsyet til dobbelt benamputeret kørestolsbrugere. Lynlås i begge sider. Lynlåsene åbnes fra taljen indtil et blødt bundstykke. Sikkerhedsreflekser. Gribebånd og elastikker til fastgørelse til kørestolen. Renses uden trichlor eller maskinvask 40. Lev i marineblå.

Føj til huskeliste