Køreposer fra Tuluna Design

Køreposer omslutter ben og delvist overkrop. Brugeren sidder på køreposen.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 4 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
3 produktserier.
Aglizo Dun kørepose

Aglizo Dun kørepose

Syet op til dine mål
Med overdel, der pakkes væk i lomme mellem benene
INGEN DELBARE LYNLÅSE - god til nedsat håndfunktion
Kan bruges sammen med Swiss trac
Yderstof er Dry - comfort, vind og vand afvisende
Fås i flere farver

Føj til huskeliste
Kørepose

Kørepose

Kørepose efter personlige mål. Posen laves efter kørestolens mål og med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning. Overdelen har 2-vejs lynlås og kan derfor nedrulles eller tages helt af. Det færdige udseende bestemmer kunden. Ønskes ekstra varme kan Køreposen fores med Fleece stof.

Føj til huskeliste
Andeduns-Kørepose

Andeduns-Kørepose

Dun-Kørepose efter personlige mål. Laves efter kørestolens mål og med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning. Overdelen har 2-vejs lynlås og kan derfor nedrulles eller tages helt af. Det færdige udseende bestemmer kunden. Ønskes ekstra varme kan køreposen fores med teddy-bear. Yderstof: 100 polyamid (uden blødgøringsmiddel).

Føj til huskeliste