Knæposer og køretæpper fra Daro A/S

Knæposer og køretæpper omslutter ben til over knæene og er beregnet til siddende stilling. Brugeren sidder ikke på knæposen eller køretæppet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
2 produktserier.
Knæpose til hælbespænding, Thinsulate

Knæpose til hælbespænding, Thinsulate

Er faconsyet og kan åbnes med lynlåse i hver side fra knæhaserne og ned til den isolerede bundplade, som har hul til hælbespænding. Posens forstykke slutter ved taljen, mens bagstykket slutter under knæhaserne. I vind- og vandtæt Micro med PU-belægning, isoleret med Thinsulate og foret med fleece. Kan tilpasses individuelt.

Føj til huskeliste
Knæpose

Knæpose

Er faconsyet og kan åbnes med lynlåse i hver side fra knæhaserne og ned til den isolerede bundplade. Posens forstykke slutter ved taljen, mens bagstykket slutter med et blødt stofstykke under knæhaserne. I vind- og vandtæt Micro med PU-belægning, isoleret med Thinsulate og foret med fleece. Kan tilpasses individuelt.

Føj til huskeliste