Regntøj fra Daro A/S

Vandtæt overtøj.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
6 produktserier.
Regnslag Omega

Regnslag Omega

Til brugere i el-kørestole, med højt ryglæn, evt. med nakkestøtte. Dækker brugeren fra top til tå og ned bag stoleryggens bagside. Regnslaget har ærmer, hætte med snøre, lynlås foran med underfald. Sikkerhedsreflekser for og bag. Elastik i kanten hele vejen rundt.

Føj til huskeliste
Regnslag Meteor

Regnslag Meteor

Dette regnslag er tilpasset elektriske kørestole, hvor ryglænet er højt og evt. har nakkestøtte. Slaget dækker brugeren fra top til tå og går ned om stoleryggens bagside. Slaget har desuden hætte med snører, sikkerhedsreflekser foran og bagpå samt elastik hele vejen rundt i kanten. Modellen er uden ærmer.

Føj til huskeliste
Regnslag Sigma

Regnslag Sigma

Regnslaget Sigma dækker brugeren fra taljen og ned om fødderne.
Regnslaget har en elastik rundt i den nederste kant, så det slutter tæt om fødderne. Det lukkes rundt om taljen med et regulerbart gribebånd. De brede hoftestykker sikrer, at der bliver lukket tæt om dig, når du sidder i stolen, og derved er sikker på at blive holdt tør.

Føj til huskeliste
Regnslag Pluto

Regnslag Pluto

Dette regnslag dækker brugeren fra top til tå og har elastik indsyet i kanten hele vejen rundt, således at det slutter tæt ind til kørestolen. Regnslaget har en lynlås med underfald, hætte med snører og sikkerhedsreflekser foran og bagpå.

Føj til huskeliste
Regnslag Neptun

Regnslag Neptun

Regnslaget er faconsyet og har hætte med snøre. Øverst foran er der et lille underfald, så slaget kan udvides lidt, således at det er nemmere at få på. Der er desuden en lomme foran, som lukkes med gribebånd, og ærmerne har elastik ved håndleddene. Langs kanten af regnslaget er der indsyet elastik, så det sidder tæt ind til brugeren.

Føj til huskeliste
Regnslag Cassiopeia

Regnslag Cassiopeia

Dette regnslag er tilpasset klapvogne og manuelle kørestole med lavt ryglæn, da det er ekstra langt i ryggen. Øverst foran er der et lille underslag med gribebåndslukning, så slaget kan udvides lidt, således at det er nemmere at få på. Slaget har hætte og ærmer med elastik, sikkerhedsreflekser foran og bagpå samt elastik hele vejen rundt i kanten.

Føj til huskeliste