Frakker, anorakker og udendørsjakker fra Daro A/S

Overtøj med ærmer, med eller uden åbning i front.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
 info
Omfatter også overslag på ryggen.
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
7 produktserier.
Frakke Taurus

Frakke Taurus

Funktionel frakke i A-facon, med et bredt skørt der dækker ned til midt på lårene. Den er nem at tage på og kan laves med forskellige åbne ryglængder.

Føj til huskeliste
Softshelljakke Tjalfe

Softshelljakke Tjalfe

Smart overgangsjakke i vind- og vandafvisende softshell. Nem håndtering og lukkes bagtil med gribebånd. Kort forlængde og mulighed for forskellige ryglængder.

Føj til huskeliste
Quiltet jakke

Quiltet jakke

Smart og rummelig overgangsjakke med praktisk magnetlukning foran. Lukkes bagtil med gribebånd. Kort forlængde og mulighed for forskellige ryglængder.

Føj til huskeliste
Kørejakke Mr. Bike

Kørejakke Mr. Bike

Funktionel jakke med smart biker-look. Til dig hvor en jakke kan være svær at få af og på. Lange ærmelynlåse for lettere håndtering. Kort forlængde og mulighed for forskellige ryglængder.

Føj til huskeliste
Jakke Hera

Jakke Hera

Funktionel og rummelig jakke, som er nem at tage på både forfra og bagfra. Kort forlængde og mulighed for forskellige ryglængder.

Føj til huskeliste
Anorak Gaia

Anorak Gaia

Funktionel og rummelig anorak, som er nem at tage på forfra. Kort forlængde og mulighed for forskellige ryglængder.

Føj til huskeliste
Kørejakke Apollo

Kørejakke Apollo

Funktionel jakke med mange detaljer. Til dig hvor en jakke kan være svær at få af og på. Lange ærmelynlåse for lettere håndtering, kort forlængde og mulighed for forskellige ryglængder.

Føj til huskeliste