Luffer fra Tuluna Design

Luffer, hvor tommelfingeren er eller kan være adskilt fra de øvrige fingre.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Fx med åbning til betjening af joystick, styr eller orienteringsstok
    
    
    
 info
Til brug ved hudlidelser.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
3 produktserier.
Kørehandsker

Kørehandsker

Dun Muffe med vindue og lynlåseluk.
Til at gå ud over joystick.
Fleece vanten kan tilkøbes for 250.- kr.
Fås i str. fra 5 år og op til X-Large.

Føj til huskeliste
Vanter til Mini Crosser

Vanter til Mini Crosser

Vanter til Mini Crosser efter personlige mål. Med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning, fremstilles vanten med f.eks. lynlåse, velcro eller magnetknapper, som kunden ønsker. Det færdige udseende bestemmer kunden. Yderstof: Vind- & vandafvisende stof. Fyld: Efter ønske. For: Efter kundens eget ønske.

Føj til huskeliste
Vanter

Vanter

Vanter efter personlige mål. Med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning, fremstilles vanten med f.eks. lynlåse, velcro eller magnetknapper, som kunden ønsker. Det færdige udseende bestemmer kunden. Yderstof: Vind- & vandafvisende stof.Fyld: Efter ønske. For: Efter kundens eget ønske.

Føj til huskeliste