Bluser og skjorter fra Tuluna Design

Kort- og langærmede bluser, skjorter og trøjer.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
2 produktserier.
T-Shirt med aftagelig ærmer

T-Shirt med aftagelig ærmer

T-Shirt efter personlige mål. T-Shirten har raglanærmer, hvor sømmen er samlet med lynlåse, der gør det nemt at få blusen af og på. Det færdige udseende bestemmer kunden. Yderstof: Stof efter kundens eget valg. For: Stof efter kundens eget valg.

Føj til huskeliste
Skjorter - til hverdag og fest

Skjorter - til hverdag og fest

Skjorter efter personlige mål. Med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning, fremstilles Skjorten med f.eks. lynlåse, velcro og magnetknapper, som kunden ønsker. Det færdige udseende bestemmer kunden. Yderstof: Stof efter kundens eget valg. For: Stof efter kundens eget valg.

Føj til huskeliste