Bukser fra Daro A/S

Lange benklæder.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
For at mindske risiko for trykmærker og tryksår.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
4 produktserier.
Overtræksbukser

Overtræksbukser

Til kørestolsbrugere. Bagstykket er højt og forstykket er kort. Har lynlåse i siderne, som er skjulte. Har elastik i linningen og lukkes i siderne med gribebånd. Lynlåsene åbnes fra taljen og ned gennem benribben ved anklerne. Kan fås med og uden Thinsulate.

Føj til huskeliste
Ridebukser

Ridebukser

Til kørestolbrugere. Er højere i bag og kortere foran. Åbnes i siderne med gennemgående lynlåse, som er dækket af en stolpe. Elastikstropper til at komme under støvlerne. Skind bag på bukserne så rytteren sidder godt fast på hesten. Er isoleret med Thinsulate. Foret med polyesterfoer. Marineblå.

Føj til huskeliste
Overall

Overall

Til kørestolsbrugere. Bagstykket er højt og forstykket kort. Har smæk og seler med kliklåse. Gennemgående lynlåse i begge sider, som åbnes fra taljen og ned gennem benribben. Stolpe over lynlåsen. Er isoleret med Thinsulate.

Føj til huskeliste
Bukser m. gylp

Bukser m. gylp

Til kørestolsbrugere. Skirdtlængden er lang i bag og kort foran. Åbnes foran i gylpen med patentknap og lynlås. Ingen nitter og lommer i bag, sømmene er gjort flade. Foran er der stiklommer, lille lomme og stropper. Har dobbeltstikninger og stonewashed efter syning. Kan laves efter individuelle mål. Maskinvask: 60. 2 lårvidder, ABAlm., SBsmal.

Føj til huskeliste