Fastmonterede brusesæder fra Pressalit A/S

Sæder til montering på væg eller gulv i baderum. Kan være opklappelige, kan have ryglæn, armlæn og støtteben.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
32 produktserier.
PLUS klapsæde, højderegulérbart

PLUS klapsæde, højderegulérbart

PLUS klapsæde. Manuelt højderegulérbart 240 mm uden brug af værktøj.
Antracitgrå afdækningsplade på lodret vægskinne. Sædet er opklappeligt.
Findes i flere farver.
Ekskl. monteringsbolte.
Klapsædet bør ikke anvendes i bruseområdet.

Føj til huskeliste
Bruseklapsæde med støtteben, fastmonteret

Bruseklapsæde med støtteben, fastmonteret

Fastmonteret bruseklapsæde med støtteben. Sædet kan slås op når det ikke er i brug. Monteringsbeslag i Rilsan-belagt stål og sæde i plast.

Føj til huskeliste
VALUE bruseklapsæde, fastmonteret

VALUE bruseklapsæde, fastmonteret

VALUE bruseklapsæde og ryglæn er den enkle løsning for brugere der har behov for at kunne sidde ned mens de tager brusebad.

Føj til huskeliste
PLUS klapsæde, automatiskt opklappeligt

PLUS klapsæde, automatiskt opklappeligt

Klapsædet er ideelt, hvor der er behov for en ekstra siddeplads, og hvor pladsen er minimal. Dette kan typisk forekomme i rum, hvor der ofte er behov for hvile - f.eks. i køkkenet, elevatoren, korridoren eller til en af- og påklædning i badeværelset.
Klapsædet bør ikke anvendes i bruseområdet.

Føj til huskeliste
Klapsæde, højde- og sideværts regulerbar

Klapsæde, højde- og sideværts regulerbar (udgået)

Højderegulerbart klapsæde i hærdeplast der kan flyttes vandret. Monteres på vandret vægskinne (medfølger ikke). Kan højdereguleres 450 mm og kan klappes op så det fylder minimalt. Velegnet hvor der er behov for en ekstra siddeplads, fx i køkkenet, entréen eller på trappeafsatsen. Og i badeværelset. Fås i flere farver.

Føj til huskeliste
Brusebadestol 410, højderegulerbar

Brusebadestol 410, højderegulerbar (udgået)

Højderegulerbar brusebadestol med ryglæn. Fås med og uden hul for intim hygiejne. Sæde og ryglæn kan højdereguleres individuelt. Fås i flere farver.

Føj til huskeliste
Brusebadestol 410, højde- og sideværts regulerbar

Brusebadestol 410, højde- og sideværts regulerbar (udgået)

Højderegulerbar brusebadestol med ryglæn til montage på vandret vægskinne (medfølger ikke). Sæde og ryglæn kan højdeindstilles uafhængigt af hinanden. Fås i flere konfigurationer: med/uden el-motor, armlæn og hul for intimhygiejne. Kan højdereguleres: elektrisk, 500 mm - manuel, 330 mm. Fås i flere farver.

Føj til huskeliste
Brusebadestol 310, højderegulerbar

Brusebadestol 310, højderegulerbar (udgået)

Højderegulerbar brusebadestol med ryg- og armlæn. Udviklet med specielt hensyn til børn og små voksne. Siddeflade 360 x 310 mm. Fås i flere farver.

Føj til huskeliste
Brusebadestol 310, fastmonteret

Brusebadestol 310, fastmonteret (udgået)

Fastmonteret brusebadestol. Udviklet med specielt hensyn til børn og små voksne. Siddeflade 360 x 310 mm. Kan med fordel anvendes med Pressalit Cares fastmonterede ryglæn R6010. Fås i flere farver.

Føj til huskeliste
Brusebadestol 310, højde- og sideværts regulerbar

Brusebadestol 310, højde- og sideværts regulerbar (udgået)

Højderegulerbar brusebadestol med ryg- og armlæn til montage på vandret vægskinne (medfølger ikke). Udviklet med specielt hensyn til børn og små voksne. Siddeflade 360 x 310 mm. Sæde og ryglæn kan højdereguleres individuelt 330 mm. Fås i flere farver.

Føj til huskeliste