Højdeindstillelige albuestokke med indstillelig albuestøtte fra BY CONNIEHANSEN 2015 ApS

Højdeindstillelige albuestokke med et stokkeben, et håndtag og en indstillelig og opret albuestøtte.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
g
kg
 info
Målt fra gulv til håndtagets overkant, der hvor håndtaget er fæstet på stokkebenet
cm (± 2 cm)
 info
Minimum længde på arm sektionen, målt langs med denne fra håndtagets overkant, der hvor håndtaget er fæstet på stokkebenet, til armbøjlens øverste punkt
cm (± 2 cm)
 info
Maksimal længde på arm sektionen, målt langs med denne fra håndtagets overkant, der hvor håndtaget er fæstet på stokkebenet, til armbøjlens øverste punkt
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
1 produktserie.
Quest 88 KRYKKER

Quest 88 KRYKKER

Quest 88 letvægts albue krykker til børn har en lukket manchet der fastholder armen. Der er 2 justeringsmuligheder - fra manchetten til grebet og den totale længde.
Albue krykker til børn fås i 3 farver:
pistacie, abrikos og lilla

Føj til huskeliste