Bilsæder/elkørestolssæder, komplette fra Brøndumseats A/S

Sæder med både ryg og siddeflade beregnet til brug i biler eller elkørestole. Evt. med mulighed for montering af elmotor.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Udstyret med eller kan monteres med armlæn.
    
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Det maksimale antal grader, som ryggen kan lægges tilbage, målt fra lodret position.
°
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
4 produktserier.
ISRI førerstol 6830 KA/880 NTS

ISRI førerstol 6830 KA/880 NTS

Stol til entreprenørmaskiner. Luftfjedret førerstol med indbygget kompressor, el-varme og klimatsystem. Ekstraudstyr: Justerbare armlæn og nakkestøtte, drejeskive, 1- eller 2-vejs plandæmper, 2-punkts rullesele, alarmkontakt i sæde.

Føj til huskeliste
Advance sæde

Advance sæde

Modulært og fleksibelt sædesystem, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet eller siddekomfort. Sæderyggens top kan indstilles i vinkel efter brugerens behov. Stolen er med indstillingsmuligheder i alle retninger, løspudesystem samt tilbehørsskinne på ryg og sæde til montering af ekstraudstyr. Fås nu også med stropryg.

Føj til huskeliste
Comfort sæde

Comfort sæde

Modulært og fleksibelt sædesystem, med indstillingsmuligheder i alle retninger. Sædesystemet med de løse puder gør det muligt at ændre stolens karakteristika, ved at skifte mellem pudetyper og ved at tilføje eller fjerne tilbehør. Tilbehørs skinner på ryg og sæde til montering af ekstraudstyr, f.eks. hoftestyr, lårstyr, iltflaske, m.m.

Føj til huskeliste
ISRI førerstol 6860/875

ISRI førerstol 6860/875

Optimal førerstol til bus og lastbil. Justerbar på mange forskellige måder. Varme i sæde og ryg. 3-punktssele. Kan også leveres i udgave med klimatsystem. Ekstratilbehør: Armlæn, drejeskive, sokkel.

Føj til huskeliste