Bestik fra Babadut Aps

Herunder knive, gafler, skeer m.m.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
 info
Herunder også bestik, der både kan bruges med venstre og højre hånd. Ved knive med bølgeskær skal bølgeskæret være slebet på venstre side af knivbladet.
    
    
    
    
 info
Herunder hører også fleksibelt bestik, hvor et forlænget skaft vikles om hånden.
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
1 produktserie.
Ergonomisk barne ske / gaffel sæt

Ergonomisk barne ske / gaffel sæt

Det helt rette greb, der gør det nemt for børn at holde fast. Vinklen på ske/gaffel gør det lettere at få maden ind i munden istedet for ned ad tøjet. Egnet til opvaskemaskine. Dette farverige sæt er designet specielt til børn fra 6 mdr og op til 5 år.

Føj til huskeliste

Babadut Aps
Danmarksgade 23B
9900 Frederikshavn