Messenyt 2021

Produktnyheder på messen Health & Rehab Scandinavia, 16-18. november 2021. Udstillerne har valgt hvilke produktnyheder, der er inkluderet i Messenyt.

Vælg en produktgruppe for at filtrere oversigten.


Nulstil

Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
Küschall KSL 2.0

Küschall KSL 2.0

Küschall The KSL 2.0 er en optimeret superlet custom-made kørestol med ultrastærk helstøbt hydroform ramme og designet til den erfarne, aktive bruger. Alt overflødigt er skåret væk og tilbage er en minimalistisk stol med de bedste køreegenskaber. Når lethed og topkvalitet indgår i Küschalls høje krav om en elegant og holdbar stol.

Føj til huskeliste
Guppy G2

Guppy G2

Guppy G2, er en opdateret model af Guppy både ifht. konstruktion og design. Rammen er forstærket fra 70 kg maksimal belastningsvægt til 75 kg. Guppy G2 har en ny og forbedret fodstøtte-serie samt et nyt design på armlænene. Højere skubbebøjle for bedre køreergonomi. Mulighed for cambervinklede drivhjul. Guppy G2 er lakeret i mat sort.

Føj til huskeliste
Küschall Compact 2.0

Küschall Compact 2.0

Küschall Compact er en stiv krydsrammekørestol med optimale køreegenskaber. Compact foldes let selv for aktive brugere med nedsat muskelstyrke. Compact har lette, svingbare benstøtter. Stropryggen er vinkelindstillelig og kan klappes ned ved transport. Compact er fremstillet med hydroforme rør i en let konstruktion. Stort tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste
Brystbælte Anatomic

Brystbælte Anatomic

Brystbæltet har en hel bred polstring. Bæltet har to bespændingspunkter. Brystbæltet giver stor bevægelsesfrihed for armene. Bæltet giver en behagelig og jævn støtte til overkroppen.
Vælg størrelse udfra kropsbredde og ønskede
længde på polstring. Justerbar ca. 10 cm.
Båndbredde: 40 mm.
Passer med diverse siddesystemer.

Føj til huskeliste
Invacare AVIVA RX

Invacare AVIVA RX

AVIVA RX tilbyder mange muligheder og elegant design.
AVIVA RX har mange egenskaber fx 2 forskellige design, der kan tilpasses i længden efter brugeren til optimal vægtfordeling.
AVIVA RX har justerbar affjedring, der absorberer vibrationer og stød, så maksimal komfort opnås på alle former for underlag.

Føj til huskeliste
Thoraxsele

Thoraxsele

Thorax-selen er fremstillet til brugere med lav muskel tonus. Selen hjælper til at positionere gennem et løft helt nede fra lænderyggen.

Føj til huskeliste
Action Ampla

Action Ampla

Ampla er designet til bariatriske brugere med støtte og plads til alle kropsformer samt ergonomisk ryglæn. Action Ampla kørestolen har højdejusterbar og nedfældbar ryg, swing-away benstøtter og justerbare greb til hjælp til brug ved forflytning. Derudover har Ampla transporthjul til snævre passager, hvor brugeren kan støtte sig til Ampla.

Føj til huskeliste
Essential Touch

Essential Touch

Essential Touch madr. er en tryk re-distribuerende skummadr. beregnet til hjemmepl. og instit. Essential Plus madr. består af fincellet skum opskåret i nøglehulsformede profiler, der sikrer effektiv tryk re-distribuering til borgere med høj risiko for at udvikle tryksår. Betrækket er forsynet med 2 solide håndtag og overlap over lynlås på 3 sider.

Føj til huskeliste
Küschall K-series 2.0

Küschall K-series 2.0

Küschall K-series 2.0 er en ny generation af letvægts fastrammekørestole med hydroformet ramme og med mange justeringsmuligheder, i et gennemført design fra Küschall. Køreegenskaberne kan tilpasses til den enkelte bruger. Forrammen kan vælges i Aluminium enten med V-form eller U-form. Kvalitet og bevægelsesfrihed uden kompromis.

Føj til huskeliste
Küschall Champion 2.0

Küschall Champion 2.0

Küschall Champion 2.0 er en foldbar, aktiv kørestol, designet til brugere, der ønsker en kompakt og højaktiv kørestol. Champion 2.0 er en stol, der tilbyder brugeren gode køreegenskaber i kombination med de praktiske fordele ved en foldbar stol. Champion 2.0 er designet med hydroformet chassisrør, der sikrer maksimal stivhed og robusthed.

Føj til huskeliste