Messenyt 2021

Produktnyheder på messen Health & Rehab Scandinavia, 16-18. november 2021. Udstillerne har valgt hvilke produktnyheder, der er inkluderet i Messenyt.

Vælg en produktgruppe for at filtrere oversigten.


Nulstil

Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
Alber Smoov

Alber Smoov

SMOOV er for dig, som er aktiv og har en travl hverdag. SMOOV er en nytænkende, diskret samt
praktisk hjælpemotor. SMOOV har en lav
egenvægt og er enkel at håndtere. SMOOV
monteres hurtigt og let på din kørestol, når
du ønsker det. SMOOV kan anvendes til både
manuelle fastramme og foldbare kørestole.

Føj til huskeliste
CuroCell IQ Cirrus hybridmadras

CuroCell IQ Cirrus hybridmadras

CuroCell IQ Cirrus er en hybridmadras fra Care of Sweden, som kombinerer aktivt luft med skum. Det giver høj brugerkomfort og trykaflastning. På grund af det bølgelignende, dynamiske lufttryk er den særligt velegnet til smerteterapi. Den integrerede hælfunktion lindrer presset på følsomme hæle.

Føj til huskeliste
Raizer - Løftestol

Raizer - Løftestol

Raizer er en batteridrevet mobil løftestol, der hjælper en liggende person op til næsten stående stilling på få minutter. Raizer anvendes i hjemmeplejen og institutioner, på hospitaler, af redningstjenester og pårørende m.fl. Designet af Raizer gør, at den er nem at samle og betjene af kun én person og samtidig er Raizer let at rengøre.

Føj til huskeliste
Læsestativ i træ

Læsestativ i træ

Læsehylde så du ikke selv behøver at holde på bøger, opskrifter og lignende. Kan også bruges som iPad holder.
Læsehylden er fremstillet i Canadisk alder træ.
Kan stilles i 3 forskellige vinkler. Siderne holdes på plads med to små vridere.

Føj til huskeliste
JarKey Lågåbner

JarKey Lågåbner

Jarkey lågåbner fjerner vakumtrykket i glas med skruelåg, hvilket gør låget nemt at skrue af.
Anvendes på mange glas med fødevarer, f.eks. syltede rødbeder og asier, der ofte er vanskelige at åbne, da der er tryk i glassene.
En lille bevægelse med glasåbneren og trykket er væk.

Føj til huskeliste
Stok Kulfiber Sort Foldsammen

Stok Kulfiber Sort Foldsammen

En sammenklappelig stok fremstillet i kulfiber.
Stokken har et håndtag, der er ergonomisk designet med større kontaktflade mellem hånd og greb, hvilket mindsker belastningen af hånden og giver mere sikker gang. Praktisk pose medfølger. Kan højdejusteres i 5 positioner.

Føj til huskeliste
Skippi

Skippi

Skippi er en fleksibel og smidig eldreven kørestol til børn og unge. Let at køre og har et adskilleligt rammedesign til transport. Sædets bredde, højde og dybde og fodstøtternes vinkel, højde og dybde er justerbare. Et bredt udvalg af tilbehør muliggør individuel tilpasning. Styres med VR2 joystick. Crashtestet og godkendt til fastspænding i bil.

Føj til huskeliste
Grillo gangvogn

Grillo gangvogn

Alsidig gangvogn til børn, unge og voksne. Grillo fås både i front og bagudvendte versioner og kan nemt og enkelt tilpasses brugerens behov. Grillos højdejusterbare ramme muliggør at samme størrelse Grillo kan vokse med brugeren over en længere periode. Fås med et bredt tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste
LowZonePlus Contour

LowZonePlus Contour

LowZone Contour puden er en pude, der trykaflaster op til tryksårskategori medium. Puden er konturformet og lavet i viskoelastisk skum, der lader kroppen synke ned i mate-rialet og yder en god trykfordeling og en høj komfort. Skum er ikke bare skum og producenten har udviklet på det over de sidste 55 år.

Føj til huskeliste
LowZone Gel2

LowZone Gel2

LowZone Gel2 Contour puden er en pude, der trykaflaster op til tryksårskategori high. Puden er både konturformet og med en 2 komponent gel, der trykfordeler og absorberer/frigør varme efter behov, hvilket sikrer brugeren optimalt mikroklima og aflastning hele dagen
LowZone Gel2 er kompatibel med vores iQ teknologi.

Føj til huskeliste