Messenyt 2021

Produktnyheder på messen Health & Rehab Scandinavia, 16-18. november 2021. Udstillerne har valgt hvilke produktnyheder, der er inkluderet i Messenyt.

Vælg en produktgruppe for at filtrere oversigten.


Nulstil

Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
AirZone Contour

AirZone Contour

AirZone Contour puden er en højrisiko pude, der trykaflaster op til til tryksårskategori high. Den er kon-tourformet for optimal trykfordeling, samt god pasform. Puden er fremstillet med nyeste teknologi af poly-urethan tråde og en ramme af skum, det gør puden ekstremt let og samtidig trykfordeler og luftfordeler den rigtig godt.

Føj til huskeliste
inmuJOY

inmuJOY

inmuJOY er en eventyrlig sansepude, der med et interaktivt stimulerende musikunivers appellerer til bevægelse men også til fordybelse og ro. Musikken tilpasser sig brugerens bevægelser. Målgruppen er personer med sanseudforinger, uro eller søvnproblemer, f.eks. mennesker i autismespektret, ADHD eller fysisk eller kognitivt udfordringer.

Føj til huskeliste

inmutouch.com
Allégade 4, st. tv
3000 Helsingør

VELA Tango 700E

VELA Tango 700E

VELA Tango 700E er en komplet nyfortolkning af VELAs velkendte arbejdsstol. Brugeren får mulighed for ekstra god siddekomfort, øget bevægelsesfrihed og mere
plads til at gå stolen frem samt lavere starthøjde. Stolen er modulopbygget, så den er til genbrug, ombygning og service. Fås med manuel hejs og med elhejs.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

VELA Tango 700

VELA Tango 700

VELA Tango 700 er en komplet nyfortolkning af VELAs velkendte arbejdsstol. Brugeren får mulighed for ekstra god siddekomfort, øget bevægelsesfrihed og mere
plads til at gå stolen frem samt lavere starthøjde. Stolen er modulopbygget, så den er til genbrug, ombygning og service.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

CURA Pearl Down tyngdedyne

CURA Pearl Down tyngdedyne

Det naturlig fyld af andedun sørger for en passende temperatur også på køligere nætter. Vægten kommer fra bittesmå glasperler. Leveres i størrelse 135x200 og 150x210 cm og i vægt 6, 8, 10 eller 12 kg. Farve: White. Yderstof: 100 bomuld. Fyld: Glas perler og andedun. Tørres fladt.

Føj til huskeliste
MATCH

MATCH

Multijusterbart understel med enkelte justeringer sørger for at Match kan tilpasses alle former for støb og skalløsninger. Tilpasningsmulighederne gør Match til en økonomiske løsning. Justerbart balancepunkt giver et stabilt understel - også gavnligt for de voldsomme brugere

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

Alber e-motion M25 DuoDrive

Alber e-motion M25 DuoDrive

Praktisk hjælpemotor med cruise funktion.
Kan manøvreres via drivringene, kontrolleret og præcist, med et minimum af kræfter.
Når der er plads fx udenfor, i indkøbscentret eller i lufthavnen kan Cruise Mode funktionen aktiveres ved hjælp af kontrolenheden.

Føj til huskeliste
Invacare Kompas

Invacare Kompas

Kompas er en let, kompakt og praktisk sammenklappelig el-kørestol. Kompas kombinerer friheden ved at have en el-kørestol med den fleksibilitet, der er ved en manuel kørestol. Kompas er hurtig og let at folde ud og folde sammen med et minimum af kræfter. Når Kompas er klappet sammen, fylder den ikke mere end at den kan transporteres i en personbil.

Føj til huskeliste
Ankelbespænding, Soft/Skai

Ankelbespænding, Soft/Skai

Ankelbespænding med 3-punktsbespænding. Materialet er Soft/Skai. Spændes med velcro eller spænde. Bredde på stropper 15 mm (str. XS, S) og 20 mm (på størrelserne M, L, XL). Tilbydes i sæt.

Føj til huskeliste
iFLOAT Dynamic Elektrisk Armstøtte

iFLOAT Dynamic Elektrisk Armstøtte

iFLOAT Dynamic har lang rækkevidde, er kompakt og nem at betjene. 2 knapper bruges til at hæve og sænke armen. Kan bruges til hverdag, til genoptræning eller til arbejdsmæssige opgaver til aflastning. iFLOAT Dynamic kan assistere personer med fx hemiplegi, muskelsvind, sclerose m.v. og hjælpe med fx at spise, tegne, skrive, taste på tastatur mv.

Føj til huskeliste