Produktserier - Beauty badebrste

I følgende produktserier indgår Beauty badebrste i produktserie navn eller beskrivelse:
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Beauty ryg badebørste med svamp

Beauty ryg badebørste med svamp

Til personer med nedsat bevægelighed og svage muskler. Produktets kombination af god funktion, ergonomiske egenskaber og design øger rækkevidden samtidig med, at belastningen af hænder, arme og skuldre minimeres.
Længde: 77 cm
Rengøring: Kan vaskes i hånden ved max 30 C og kan afsprites.

Føj til huskeliste
Beauty Badebørste

Beauty Badebørste

Badebørsten kan nemt nå rundt og vaske hele kroppen. Ekstra badesvampe kan fås.
Beauty serien er en række hjælpemidler til kropspleje som med deres ergonomiske form gør det lettere for bevægelseshæmmede at vaske sig.

Føj til huskeliste
Beauty Rygbadebørste

Beauty Rygbadebørste

Rygbadebørsten er nem at vaske ryggen med. Ekstra badesvampe kan fås.
Beautyserien er en række hjælpemidler til kropspleje som med deres ergonomiske form gør det lettere for bevægelseshæmmede at vaske sig.

Føj til huskeliste
Beauty ryg badebørste

Beauty ryg badebørste

Beauty er vores prisbelønnede serie af kropsplejehjælpemidler til personer med nedsat bevægelighed og svage muskler. Produkternes kombination af god funktion, ergonomiske egenskaber og design øger rækkevidden samtidig med, at belastningen af hænder, arme og skuldre minimeres. Vægt 200 g, længde 77 cm.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Beauty badebørste

Beauty badebørste

Beauty er vores serie af kropsplejehjælpemidler til personer med nedsat bevægelighed og svage muskler. Produkternes kombination af funktion, ergonomiske egenskaber og banebrydende design øger rækkevidden samtidig med, at belastningen af hænder, arme og skuldre minimeres. Længde 38 cm, vægt 110 g.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved