Produktserier - EasyGlide

I følgende produktserier indgår EasyGlide i produktserie navn eller beskrivelse:
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.EasyGlide Oval mini

EasyGlide Oval mini

EasyGlide oval (mini) anvendes parvis til forflytning længere tilbage i stolen. Ved brug af EasyGlide oval (mini) kan en aktiv bruger skubbe sig selv længere tilbage i stolen for derved at opnå en korrekt og komfortabel siddestilling.

Føj til huskeliste
EasyGlide

EasyGlide

Anvendes til forflytninger mellem kørestol og seng, toilet, bilsæde osv. Især god ved højdeforskelle eller til at mindske afstand. Tovejs non-slip på undersiden gør den ekstra sikker. Nem at fjerne efter forflytningen. Er bøjeligt og dermed nemt at placere foran kørestolens hjul. Max brugervægt 135 kg.

Føj til huskeliste
MoveMaster

MoveMaster

Er en åben glidepude med yderside af nylon samt 3 håndtag til at trække i. Anvendes til siddende forflytning, fx ved forflytning af en dobbeltamputeret person til kørestol eller bækkenstol. er blød og behagelig. Kan med fordel anvendes sammen med EasyGlide.

Føj til huskeliste

MiniGlide/EasyGlide

Anvendes til forflytninger mellem kørestol og seng, toilet, bilsæde osv. Især god ved højdeforskelle eller til at mindske afstand. Tovejs non-slip på undersiden gør den ekstra sikker. Nem at fjerne efter forflytninger. Max brugervægt 135 kg.

Føj til huskeliste