Produktserier - HandiGood ApS

I følgende produktserier indgår HandiGood ApS i produktserie navn eller beskrivelse:
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Easy-Up ver. ER530SET

Easy-Up ver. ER530SET

Vakuumholderen Easy-Up er et redskab til dig som står og mangler en hjælpende hånd, det kunne f.eks. Du har mistet noget styrke i hænderne med alderen, har gigt eller anden nedsat funktion i dine hænder.
Opdateret version af den nu udgået ER470SET
Hmi nr: 86059

Føj til huskeliste
Enhånds Rollator Stok fra Wheeleo

Enhånds Rollator Stok fra Wheeleo

Den rullende firepunktsstok fra Wheeleo yder den ubesværede og flydende gang, som opnås ved brug af en rollator, kombineret med det kompakte og stabile design fra en almindelig flerpunktsstok. Med sikkerhed, selvstændighed og bevægelse i fokus, er Wheeleo den ideelle gåmakker for personer med gangbesvær eller i forbindelse med rehabilitering.

Føj til huskeliste
Easy-Release

Easy-Release

Lågåbner der fjerner trykket i et glas, med et lille tryk ovenpå. Den kan bruges selvom man ikke kan holde fast om den, da den skal ligge ovenpå og man så kan lægge sin hånd ovenpå for at pifte låget. Når trykket i glasset er fjernet kan det let skrues af.

Føj til huskeliste
EasyUp fra HandiGood Med Div. Tilbehør - Genopladelig

EasyUp fra HandiGood Med Div. Tilbehør - Genopladelig

Har du problemer med at åbne dåser, glas og flasker med én hånd, røre i en skål el. gryde, der står solidt fast? Du sætter EasyUp på bordet med et lille tryk, placerer en dåse el. lign. på toppen, hvorefter du tænder for den. Når undertrykket er skabt, kan du røre i skålen, uden at den bevæger sig. Div. tilbehør indgår i sættet fx. flaskeholder mv.

Føj til huskeliste
Easy-Grip

Easy-Grip

Easy-Grip er en tang hvor du nemt og uden at brænde dig kan tage din mad ud som du har varmet i ovnen/mikroovnen. Den er let at håndtere. Den er lavet af rustfri stål og med et plastik håndtag. Den laves efter mål, så den passer til de forskellige bakker i kommunerne.

Føj til huskeliste
Easy-Egg (Æggebæger) tilbehør til Easy-Up

Easy-Egg (Æggebæger) tilbehør til Easy-Up

Æggeholder til Easy-Up der gør at man kan pille og spise sit æg med én hånd. Æggebægeret er hult så ægget kan blive suget fast til Easy-Up. Så kan man være helt sikker på at ægget ikke bevæger sig mens man piller det og spiser. Ægget kommer med en lille dug der beskytter Easy-Up fra at blive beskidt.
Tåler maskinopvask.

Føj til huskeliste
Easy-Drink (Drikkeholdere) tilbehør til Easy-Up

Easy-Drink (Drikkeholdere) tilbehør til Easy-Up

Sæt med en rund og firkantet beholder til Easy-Up der gør det muligt at åbne sodavandsflasker, mælkekartoner og andre runde eller firkantede ting med én hånd. Holderen bliver suget fast til Easy-Up og fastholder så f.eks. mælk, yoghurt, vand, sodavand eller lignende.

Føj til huskeliste