Produktserier - vicair

I følgende produktserier indgår vicair i produktserie navn eller beskrivelse:
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Vicair Multifunctional O2 rygpude

Vicair Multifunctional O2 rygpude

Vicair Multifunctional O2 har 10 kamre fyldt med Smartcells. Tilpasning sker enkelt ved ændring af antallet af celler i hvert kammer, hvilket sikrer optimal støtte og aflastning for brugeren.
Rygpuden er del af Vicairs vaskbare O2-serie, der sikrer at pude inkl. betræk og celler, kan tåle at blive rengjort og vasket i en vaskemaskine ved 60 gr.

Føj til huskeliste
Vicair Multifunctional O2 siddepude

Vicair Multifunctional O2 siddepude

Siddepuden er inddelt i 5 kamre og har samme positionerende og trykaflastende funktioner som Vicair Adjuster O2.De to bagerste kamre er dybere end på Adjuster O2 for at yde optimal støtte til asymmetrisk bækken eller benlængde fx i en komfortkørestol eller el-kørestol,hvor puden udfylder afstanden mellem kørestolsryg og sædeplade. Kan maskinvaskes

Føj til huskeliste
Vicair Vector O2 6

Vicair Vector O2 6

Vicair Vector O2 6 er nu inddelt i 9 kamre i 6 cm, fyldt med luftceller. Opdelingen i kamre giver ekstra stabilitet til bækkenet, forhindrer ind- og udadrotation af lårene samt fremadskridning.Vector O2 6 giver optimal trykaflastning og samtidig en funktionel stabil siddestilling. Hele puden kan vaskes i vaskemaskine,og er ekstra åndbar og stabil.

Føj til huskeliste
Vicair Active O2

Vicair Active O2

Vicair Active O2 er velegnet til den aktive bruger med behov for optimal trykaflastning med luftceller bagtil ved tuber samtidig med en stabil konturformet skumkant fortil med støtte til lårene samt til at lette forflytninger til og fra kørestol.Active O2 leveres komplet med et luftigt betræk.Betræk og luftceller kan vaskes ved 60 gr i vaskemaskine

Føj til huskeliste
Vicair Adjuster O2

Vicair Adjuster O2

Bygget op i fem kamre, fyldt med luftceller. Adjuster O2 er designet til at yde støtte til asymmetrisk bækken- eller benlængde. Kan bruges ved komplekse positioneringsbehov, hvor optimal og korrekt siddestilling samt forebyggelse mod tryksår er højt prioriteret. Egnet til brugeren i høj risiko. Adjuster O2 inkl celler kan vaskes i maskine v 60 gr.

Føj til huskeliste
Vicair AllRounder O2

Vicair AllRounder O2

Vicair AllRounder O2 spændes fast på kroppen og anvendes på gulvet,på jorden eller fx ved sport. AllRounder O2 er på sædefladen fyldt med luftfyldte SmartCells og anvendes ved behov for let trykaflastning og komfort,når man er aktiv udenfor kørestolen. AllRounder O2 er meget let og kan vaskes i vaskemaskinen uden at fjerne de luftfyldte SmartCells.

Føj til huskeliste
Vicair Vector O2 10

Vicair Vector O2 10

Vicair Vector O2 10 er nu inddelt i 9 kamre i 10 cm, fyldt med luftceller.Opdelingen i kamre giver ekstra stabilitet til bækkenet, forhindrer ind- og udadrotation af lårene samt fremadskridning.Vector O2 10 giver optimal trykaflastning og samtidig en funktionel stabil siddestilling.Hele puden kan vaskes i vaskemaskine,og er ekstra åndbar og stabil.

Føj til huskeliste
Maxxcare Pro Evolution - Hælaflaster

Maxxcare Pro Evolution - Hælaflaster

Hælaflaster, der tilbyder fortrinlig komfort og 100 procent tryk aflastning for patienter med høj risiko for at udvikle tryksår på hæle. Hælaflasterne er et supplement til behandling af tryksår på hæl og/eller ankel. Trykaflastning baseret baseret på den velkendte VicAir technologi.

Føj til huskeliste
Vicair Liberty Back

Vicair Liberty Back

Vicair Liberty Back er bygget op på samme måde som Liberty siddepuderne med et silikonelag mellem luftcellene. Vicair Liberty Back giver øget støtte, komfort og trykaflastning.

Føj til huskeliste
Vicair Liberty

Vicair Liberty

SmartCells ligger et 2 kamret vandtæt betræk. Mellem de bløde, trykfordelende luftceller er et tyndt lag silikone, hvilket gør, at luftcellerne glider endnu lettere mod hinanden,og former sig til en stor flade efter kroppens konturer. Antallet af SmartCells kan ikke ændres. En automatisk ventil justerer mængden af luft og skal ikke vedligeholdes

Føj til huskeliste