HMI-nr. - 100683

HMI-nr. 100683 findes i følgende produktserier.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Kakadu toilet-/badestol med tilt og hovedstøtte

Kakadu toilet-/badestol med tilt og hovedstøtte

Toiletstol med tilt, der kan indstilles fra -5 til 25. Toiletstolen er komplet med bækkenspand og låg, og leveres i øvrigt med 4 x 5 hjul der kan låses. Toiletstolen har højdejusterbare benstøtter, benstøtterne kan let afmonteres hvis behovet skulle opstå. Armlænene kan klappes op for lettere ind- og udstigning af stolen.

Føj til huskeliste
Aqua toilet- badestol med kip

Aqua toilet- badestol med kip

Toilet- badestolen kan vinkles fra -5 til 25. Fremstillet af pulverlakeret aluminium, og leveres standard med 5 hjul. Mulighed for at eftermontere 24 hjul mod merpris. Sæde, ryg og de klapbare armlæn er belagt med blød PUR. Benstøtterne er højdejusterbare og kan let afmonteres. Leveres standard med spand med låg samt justerbar hovedstøtte.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg