HMI-nr. - 109643

HMI-nr. 109643 findes i følgende produktserier.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.TimeVox

TimeVox

TimeVox er et af de mest simple talende ure med dansk tale som findes på det danske marked. TimeVoxer et simpelt, talende ur hvor du får annonceret klokkeslæt. Der er ydermere mulighed for annoncering af dato samt måned. Annonceringen sker med en flot og behagelig kvindestemme.

Føj til huskeliste
TIme Vox Bordur

TIme Vox Bordur

TimeVox er et af de mest simple talende ure med dansk tale der siger klokken og om det er morgen, middag eller aften,men kan også sige tiden digitalt. Man trykker på knappen oppe i venstre hjørne og holder man knappen nede får man også dag og dato. Talen er en behagelig damestemme. Der er en snor med så man kan gå med uret om halsen.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

TimeVox dansk talende ur

TimeVox dansk talende ur

Et stærkt og brugervenligt dansk talende ur med vække funktion. Har kun én umiddelbart tilgængelig knap. Diverse indstillinger foretages i batterirummet. Kan fortælle klokken, ugedag og måned. Kan sige klokken på to måder: På digital vis (eksempel: Klokken er syv femten) eller gammeldags måde (eksempel: Klokken er kvart over syv om morgenen).

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals