HMI-nr. - 22157

HMI-nr. 22157 findes i følgende produktserier.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Dolomite Futura

Dolomite Futura

Futura er udviklet til at kunne dække behovet hos den største gruppe af rollatorbrugere. Den kan tilbydes i 4 forskellige sædehøjder. Futura har sammenklappeligt stel og hjul med kuglelejer, halvmassive baner med stor slidstyrke. Slidstærke bremser. Anatomisk multijusterbart højdeindstilleligt håndtag. Opklappeligt sæde. Stort tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste
Futura Rollatorer

Futura Rollatorer

Futura rollator som er udstyret med trinløse, vinkel- og justerbare håndtag, som giver brugeren mulighed for at indstille den bedst muligt. Rollatorens lange bremsehåndtag og bremseklodser giver mulighed for at bremse let, selv for brugere med svage hænder. Den kan klappes sammen, justeres i højden og er egnet til både indendørs og udendørs brug.

Føj til huskeliste
Rollator Futura lav

Rollator Futura lav

Futura rollatoren er udviklet til at kunne dække behovet hos langt de fleste rollatorbrugere.
Den har trinløs højdeindstillige skubbehåndtag.
Lange bremsehåndtag og bremseklodser giver mulighed for let at bremse selv med svage hænder.
Kort afstand i bremsehåndtaget til parkeringspositionen reducerer risikoen for at miste balancen.

Føj til huskeliste