HMI-nr. - 86765

HMI-nr. 86765 findes i følgende produktserier.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Kelvin Aura Komfortkørestol

Kelvin Aura Komfortkørestol

Kelvin Aura Komfortkørestol med hjælpemotor til brugere, hvor udendørsliv har højt prioritet. Kelvin Aura Komfortkørestol med integreret hjælpemotor gør det nemt for personalet og pårørende at køre komfortkørestolen. Kørestolen har samme venderadius som Kelvin Komfortkørestolen uden motor. Til brugere som er alvorlig bevægelseshæmmet.

Føj til huskeliste
Kelvin Aura Komfort Kørestol

Kelvin Aura Komfort Kørestol

Kelvin Aura kørestolen er opbygget ud fra samme principper som Kelvin Komfort kørestolen, men udmærker sig især til mennesker, som ofte er ude af huset eller færdes i terræn. Det er muligt at montere el-tilt med 45 tilt, svarende til tiltet på Kelvin Komfort kørestolen. Dette skal monteres af Make Rehabs tekniker.

Føj til huskeliste