Strømpeaftagere

Hjælpemidler til aftagning af strømper.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
 info
Inkluderer også strømpepåtagere til både åben og lukket tå.
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Take Off, manuel aftagning af kompressionstrømpper

Take Off, manuel aftagning af kompressionstrømpper

Et simpelt og enkelt hjælpemiddel der i et snuptag trækker strømpen af. Bruges af en hjælper, det kan bl.a. være ægtefællen i hjemmet, eller af sundhedspersonalet. Undgå opslidende arbejdssituationer for fingre, hænder og skuldre m.v.

Føj til huskeliste
Medi Butler OFF - Strømpeaftager

Medi Butler OFF - Strømpeaftager

Anvendes til aftagning af støtte og kompressionsstrømper med åben og lukket tå, samt knælange - og lange strømper, som når op til lysken. Kan også anvendes til almindelige strømper. Man kan tage dem af med bare én arm. Man lader aftageren glide ned i kompressionsstrømpen og skubbe den af ned over hælen.

Føj til huskeliste
Medi Butler Off Strømpeaftager

Medi Butler Off Strømpeaftager

Bruges til at skubbe strømper og støttestrømper af benet og foden. Griber nemt fat i kanten af strømpen hvorefter det er let at glide strømpen helt af foden.

Kan også bruges som skohorn

Føj til huskeliste
Strømpeaftager, Butler Off

Strømpeaftager, Butler Off

Butler Off er yderst nem at anvende. God hvis du lider af ryg- eller hofteproblemer. Strømpen glider nemt og bekvemt af lige meget hvor hurtigt, du gør det. Kan anvendes af både højre- og venstrehåndede. Kan også bruges som skohorn.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Butler Off Strømpeaftager

Butler Off Strømpeaftager

Strømpeaftager og plastskohorn i et. Skaft i aluminium. Hjælp til at tage kompressionsstrømper af, sikrer en enkel aftagning uden problematiske bøjninger. - Kræver mindre styrke og færre fingerkræfter. Er ryg-, hud-, og strømpevenlig. Med afrundede kanter og anatomisk hornform. Let at transportere. Anatomisk formet håndtag giver et godt håndgreb.

Føj til huskeliste

OneMed A/S
P.O. Pedersens Vej 16
8200 Aarhus N

Strømpeaftager

Strømpeaftager

Anvendes ved aftagning af kompressionsstrømper. Føres ned langs benet under strømpen og skubber strømpen af. Letter aftagningen væsentligt og skåner såvel huden som strømpen i forbindelse med aftagningen.

Føj til huskeliste
Strømpeaftager, Butler

Strømpeaftager, Butler

Strømpeaftageren gør det nemt at tage strømper af - det gælder både almindelige strømper og kompressionsstrømper. Brugeren undgår at bøje meget i ryggen, samtidig med at kraftanstrengelsen begrænses. Den kan bruges med både højre og venstre hånd - i et tempo, du selv bestemmer. Produktet er nemt at gøre rent. Kan også anvendes som skohorn. L 54 cm.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved