Krus, glas og kopper

Beholdere til at drikke af. Tilpasningsgreb, se 24 18 06.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
 info
Kan også være konisk udformet indre, som gør det muligt at drikke uden at lægge nakken langt tilbage.
    
    
ml
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Neater Drinker Thermo

Neater Drinker Thermo

Neater Drinker Thermo er en plastik thermokop med et 60 cm langt sugrør. Sugerøret er bøjeligt og kan placeres mest hensigtsmæssigt. Den er ikke nær så stabil, som Neater Drinker. Der følger 2 stk. 6cm sugerør med ventil og stop-skive med.

Føj til huskeliste

Jadea
Frederiksborgvej 5, baghuset st.
3450 Allerød

Kop med ventil og 2 hanke

Kop med ventil og 2 hanke

Kop med ventil og to bløde hanke til mindre børn. Ventilen gør, at barnet skal suge for at få væsken ud - stimulerer barnet til selv at træne mund/kæbemuskler. Skruelåg sikrer, at væsken ikke løber ikke ud, når koppen vendes på hovedet.

Føj til huskeliste

Jadea
Frederiksborgvej 5, baghuset st.
3450 Allerød

Næsekop med anti-slip bund og med låg

Næsekop med anti-slip bund og med låg

Næsekop med anti-skrid bund og låg er en praktisk drikkekop til børn og voksne med synkebesvær. Den er også velegnet til personer med bevægelsesbegrænsninger i nakken eller selve nakkeområdet. Næseudskæringen på drikkekoppen gør, at hovedet ikke skal vippes tilbage, når man drikker. Med denne næsekop kan man dermed drikke med lige hovedstilling.

Føj til huskeliste
WOW Cup Mini

WOW Cup Mini

Kan gøre drikkesituationen for de yngste lettere. Anvendes når barnet skal lære at drikke fra andet end bryst eller sutteflaske. Til kolde drikke. Fås i 3 udgaver: Blå-Ubåd (920509), grøn-dino (920510) og pink-grise (920511). Bæger er i plast og låget i silikone. Begge er fri for BPA og Phthalater. Størrelse: 18x7 cm. Alle dele tåler maskinopvask.

Føj til huskeliste
Wow Cup - spildfri

Wow Cup - spildfri

Spildfri drikkekop fra WOW Cup med 360 grader drikkekant med en blød silikonekant. WOW udgør et helt nyt segment blandt drikkekopper til børn (og voksne), da man drikker af den som af en normal kop, samtidig med at den er spildfri. Låg medfølger.
Ass. farver blå, grøn, pink og lilla.
Angiv ønsket farve ved bestilling.

Føj til huskeliste
Tilte krus - 2 farver

Tilte krus - 2 farver

Tilte-kruset findes i 2 farver.
Rød tilte-krus som giver en ekstra sikkerhed og kontrol.
Og blå, selvlysende. En særlig fordel ved det blå tilte-krus er, at det er selvlysende om natten. Det giver også en ekstra sikkerhed og kontrol for at få godt fat i kruset, hvis du ønsker at indtage væske i løbet af natten

Føj til huskeliste
Novo Kop - Spildfri til sengeliggende

Novo Kop - Spildfri til sengeliggende

Novo koppen er for sengeliggende personer, som ønsker at være uafhængige af hjælp til at drikke. Med den spildsikre Novo kop, kan brugeren drikke liggende i sengen uden problemer. Dermed reduceres skift af sengetøj hos brugeren. Koppen anvendes af de personer, som ikke selv kan bøje og løfte nakken. Dermed mindskes risikoen for ryg og muskelstræk

Føj til huskeliste
Træningskrus

Træningskrus

Godt bud på det allerførste krus, og godt alternativ til en tudekop, fordi der øves læbelukke og tungen holdes inde i munden.
Gør det lettere at justere mængden af væske ved at dreje på låget. Lågets design giver stabilitet, så barnet ikke sutter for meget væske ind ad gangen.

Føj til huskeliste
Sugerørskrus

Sugerørskrus

Sæt med to krus med låg. Stort og lille krus med låg til sugerør.
Det lille krus kan bruges til de korte sugerør, og det store krus til de lange sugerør.
Krusene er gode at holde på for både små og store.

Føj til huskeliste
Wow Cup med hanke (spildfri)

Wow Cup med hanke (spildfri)

Helt spildfri kop med to hanke med drikketop og låg, med 360 grader drikkekant. Til kolde drikke. Ved berøring af låget med læben frigives væsken. Praktisk og sikker. Velegnet til at have i tasken på turen. Fremstillet i silicone, fri for BPA og Phthalat/div

Føj til huskeliste