Læsepuder

Puder til at holde eller understøtte fx bøger og e-bogslæsere.

Filtrér på detaljer

    
cm (± 2 cm)
g
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Book Seat læsepude til bøger mm.

Book Seat læsepude til bøger mm.

Velkendt læsepude, som er bredt anvendelig til bøger. Indeholder små krøyerkugler, og kan derfor indstilles i alle tænkelige vinkler.
Læsepuden kan bruges stående på et bord eller liggende i skødet.
En transparant plade med elastik holder bogen og siderne på plads. Betrækket er fremstillet i materialet alcantara, som er meget rengøringsvenligt.

Føj til huskeliste
Bookseat Læsepude

Bookseat Læsepude

FÅ HÆNDERNE FRI NÅR DU LÆSER

Læsepuden The Book Seat er designet, så du stort set kan læse over alt. Puden former sig efter underlaget, støtter din bog, giver dig mulighed for at slappe af i arme og skuldre og frie hænder til at gøre andre ting imens du læser. Passer til alle bøger, E bøger og tablets.

Føj til huskeliste
Book Seat Læsepude - Bogstøtte til Bøger Og Tablets

Book Seat Læsepude - Bogstøtte til Bøger Og Tablets

Bogstøtten fra Book Seat giver optimal støtte til bøger eller tablets. Kan tilpasses alle bogstørrelser med den lille acrylplade og elastik. Pladen vippes nemt ned, når der skal bladres i bogen. Aflaster hænder, skuldre, arme og nakken. Støtten kan af udseende sammenlignes med en minisækkepude, og den er nem at tilpasse til alle underlag.

Føj til huskeliste
Bogholder

Bogholder

Pude til placering på knæ eller bord hvorpå en bog eller ipad kan placeres og dermed give optimal stilling for nakke og skuldre. Holder bog mens hænderne kan ligge afslappet uden at skulle holde bog i statisk stilling. Aflaster både hænder, skulder og nakke. Pudens facon og fyld former sig efter underlaget og bog/ipad puffes på plads i puden.

Føj til huskeliste