Tubenøgler

Hjælpemidler til at presse indholdet af tuber ud.

Filtrér på detaljer

    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Tubeklemmer med sugekopper

Tubeklemmer med sugekopper

Denne tubeklemmer gør det let at trykke tuben helt ud. Den passer til alle tuber. Den kan bruges til både metal og plastik tuber med en bredde på op til 5 cm. Tuben tømmes let ved at dreje rundt på drejeskruen. Der er monteret sugekopper i bunden, så den anvendes med én arm/hånd.

Rengøring: Håndvask

Føj til huskeliste
Tubeholder med sugekop

Tubeholder med sugekop

Passer til alle tuber. Gør det lettere at trykke tuberne ud og reducerer spild. Kan bruges til både metal og plastik tuber op til en bredde på 5 cm. Tuben kan let tømmes ved at dreje på drejeskruen. Sugekopper gør at den kan sættes fast på f.eks. håndvasken og bruges med én hånd.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Tubeklemme m. sugekopper

Tubeklemme m. sugekopper

Tubeklemmen er forsynet med en skrue som drejes rundt, hvorved tuben klemmes. Den er let at bruge. Den er forsynet med sugekopper, hvilket gør at den står godt fast. Den kan også sætte fast på flisevæg eller spejl. Hvid plast.

Føj til huskeliste

Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S
Sønderbyen 7
9510 Arden