Videoklip

På denne side finder du produktserier, som demonstreres med et videoklip. Klik på produktserie navnet og afspil det tilhørende videoklip ved at klikke på linket Vis videoklip.




Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
677 produktserier.
FlexiMove

FlexiMove

Har mange anvendelsesmuligheder,som støtte og hjælp når en person skal rejse eller sætte sig, lægge sig i seng eller sætte sig op på sengekanten, til stående eller siddende forflytninger, længere ind i stol eller til at hjælpe en person op fra gulvet. Har 2 korte og 2 lange håndtag med et godt greb. Nylon der Kan sprittes af. Max brugervægt 150 kg.

Føj til huskeliste
Sanus Taburet (højdejusterbar) for fagprofessionelle

Sanus Taburet (højdejusterbar) for fagprofessionelle

Taburetten er målrettet vuggestuepersonale mfl. Den bruges som forebyggelse af de skader, som arbejdsstillinger tæt på gulvet, hvor børnene har mange af deres aktiviteter, forårsager i knæ og ryg hos personalet. Kunstlæderbetræk til nem aftørring. Sædedimension: 37 cm x 8 cm. Fås som standard med træge hjul. 3 farvekombinationer.

Føj til huskeliste
Sanus Sundhedsstol: Ergonomisk stol til vuggestue-/børnehavepersonale

Sanus Sundhedsstol: Ergonomisk stol til vuggestue-/børnehavepersonale

Stolen er målrettet vuggestuepersonale m.fl. Stolen bruges som forebyggelse af de skader, som arbejdsstillinger tæt på gulvet, hvor børnene har mange af deres aktiviteter, forårsager i knæ, ryg, skuldre og arme hos personalet. Ryglænet kan svinge 360 grader rundt. Stolen fås også med ekstra lav el. høj siddehøjde, med stof el. kunstlæder, 3 farver

Føj til huskeliste
RESTAHEAD Nakkestøtte

RESTAHEAD Nakkestøtte

RESTAHEAD er en nakkestøtte, konstruereret ud fra ergonomiske principper og i et enkelt design. RESTAHEAD er en anderledes oplevelse end andre nakkestøtter. RESTAHEAD støtter din nakke ergonomisk korrekt og forhindrer dit hoved i at falde forover eller til siden. En snor sikrer, at nakkestøtten bevarer sin form under brug.

Føj til huskeliste
Helios Anatomic - Biomekanisk hovedstøtte

Helios Anatomic - Biomekanisk hovedstøtte

Helios Anatomic er en produktionsvirksomhed, hvis primære produkter er Helios Modulkorset samt Aktiv Hovedstøtte.
Vi udvikler produkter og løser opgaver indenfor det ortopædtekniske område.
Vores brede erfaring med hjælpemidler bliver brugt til at udvikle tilbehør til kørestole.
Vores fokus er fra starten på forståelse af hver enkelt bruger.

Føj til huskeliste
Butler Door Systems

Butler Door Systems

Patenteret system udviklet og fremstillet i Danmark af Rehabiler.
Butler Door Systems første produkt, er et softwarestyret dør-lukke-system: Splitter. Systemet er udmærker sig ved at have klemsikring.
Splitter er softwarestyret og kan indstilles via computer hos opbyggeren.
Butler Door Systems er CE-mærket.

Føj til huskeliste

Rehabiler specialindretning
Flegmade 18, 7100 Vejle
7100 Vejle

StandUp Ståsejl

StandUp Ståsejl

StandUp sejl støtter den centrale del af ryggen. Sejlet benyttes med en ståløfter til brugere med nedsat balance, men som i øvrigt har god stabilitet i kroppen og kan stå selv.

Føj til huskeliste