Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Kamille fast ryglæn

Kamille fast ryglæn

Kamille ryg er et fast ryglæn beklædt med seks positioneringspuder, som kan justeres individuelt. Der kan tilkøbes laterale kropsstøtter, som er justerbare i både højden, dybden og vinkel justeres. Ryglænet kan gentilpasses og har derfor en meget høj genbrugsværdi. Kamille ryg kan monteres på næsten alle typer elektriske og manuelle kørestole.

Føj til huskeliste
Mobilex Tiger Artritis Outdoor rollator

Mobilex Tiger Artritis Outdoor rollator

Stabil rollator er baseret på rollatoren Lion og med tilsvarende egenskaber og funktioner. Ud over de fælles egenskaber får du her en behagelige og bløde underarmsstøtter og justerbare bremsehåndtag til både højde, dybde og vinkel. Den er nem at manøvrere. Den lette ramme i aluminium, gør den nem at folde sammen og tage med dig på turen i bilen.

Føj til huskeliste
Ki Rogue XP fastrammekørestol

Ki Rogue XP fastrammekørestol

Rogue XP er en let fastrammekørestol til unge med udseende som en voksenkørestol og funktionalitet som en børnekørestol. Stolen kan justeres med op til 7,5 cm i dybden og bredden. Rogue XP har en nedfældbar ryg, der er vinkel- og højdejusternar og en let ramme (5,3 kg) der gør den let at transportere.

Føj til huskeliste
Sella - Hvile og Transportstol

Sella - Hvile og Transportstol

Stolens lave vægt samt manøvredygtighed, siddekomfort og brugervenlighed, gør Sella stolen til en hjælper for personalet. Stolen er med centralbremsen og hydraulisk lift for bedre mobilisering. Derudover kan stolens bremser låses automatisk ved at trykke ned på fodbrættet. Fås i forskellige farver

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Carryline Outdoor transportstol

Carryline Outdoor transportstol

Robust stålramme, der garanterer en lang levetid for hver enkelt stol. Overvinder dørkarme, brosten og andre små forhindringer. Ryglæn med anatomisk form og masser af lateral support, samt skubbehåndtag. Stolen er udstyret med hoftebælte for sikker transport. Armlænene kan svinges helt tilbage og dermed give fri adgang.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand

Dynamisk Armstøtte

Dynamisk Armstøtte

Dynamisk Armstøtte reducerer risiko for langvarig dysfunktion i øvre ekstremiteter og fremmer funktionel aktivitet. Drejemekanismen under albuepuden giver mulighed for aktiv bevægelsesfrihed (ROM), og quick release-mekanismen gør det nemt at fjerne den fra kørestolens armlæn. Den dynamiske håndblok giver desuden fingrene mulighed for at bøje sig.

Føj til huskeliste
PIMPF Forflytningshåndtag

PIMPF Forflytningshåndtag

Ergonomisk og skridsikkert håndtag til brug ved forflytning fra siddende til stående stilling. Brugen af PIMPF er skånsom for ryggen og minimerer risikoen for vrid og overbelastninger hos både bruger og hjælper.
Brugen af PIMPF kræver at personen, der skal hjælpes, har tilstrækkelig mobilitet og styrke i krop, arme og hænder.

Føj til huskeliste
Topro Pegasus letvægtsrollator

Topro Pegasus letvægtsrollator

Letvægtsrollator i kulfiber der vejer 6,1 kg. og 6,6 kg. inkl. taske. Den fås i stålblå, hvid og rød. Den er udstyret med reflekser på rammen, på låsen og på indkøbsposen og giver dermed 360 graders synlighed i mørke. Der medfølger en taske der tåler skånsom maskinvask ved 40 grader. Rollatoren kan rengøres med en fugtig ikke-slibende klud.

Føj til huskeliste
Topro Troja 5G rollator

Topro Troja 5G rollator

Moderne rollator med bløde hjul, som gør den behagelig og stødabsorberende at gå med. Kommer med en aftagelig taske, der kan bære op til 10 kg, den kan maskinvaskes på skåneprogram ved 40 grader. Ergonomiske greb flere gribepositioner (TOPRO Ergo Grip).
Rengøring: Kan vaskes med almindelige rengøringsmidler og tørres af i hånden.

Føj til huskeliste
One Way Open

One Way Open

Denne forbedrede One Way Open er en tynd polstret, retningsbestemt glidepude. Den er velegnet til brugeren, som har behov for hjælp til at glide tilbage i kørestol. Produktet har en konstruktion indvendigt, som let glider brugeren bagud uden at kunne glide fremad igen. Glideevnen på denne forbedrede model glider nu endnu bedre.

Føj til huskeliste