Manuelle kørestole, sideværts sammenklappelige, standardmål

Manuelle kørestole, som markedsføres i præfabrikerede størrelser. Med stel konstrueret, så kørestolen kan klappes sammen sideværts.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
kr. 
Nulstil
Avantgarde 4 Light

Avantgarde 4 Light

Avantgarde 4 Light er alternativet til DS eller DV, hvis man ønsker en endnu lettere kørestol. En let krydsrammekørestol med enkeltkryds, men stadig solid og stabil med en holdbar aluminiumramme. Avantgarde 4 light har en hel fodplade og fås med enten 70 eller 80 forramme.

Føj til huskeliste
Avantgarde 4 DS

Avantgarde 4 DS

Avantgarde 4 DS er en fleksibel krydsrammekørestol med en solid og let aluminiumramme og hel fodstøtte
Kørestolen fås med enten 70 eller 80 forramme.
Den nye Avantgarde er yderligere styrket og mere stabil. Derudover har den nye og forbedrede for- og baghjuladaptere, som gør det nemmere at stabilisere hjulene for den enkelte bruger.

Føj til huskeliste
Bariatrisk kørestol Caneo XL - brugervægt op til 200 kg

Bariatrisk kørestol Caneo XL - brugervægt op til 200 kg

Bariatrisk kørestol Caneo XL er en robust standard kørestol, der nemt kan klappes sammen. Sædehøjden kan indstilles, ligesom ryglæn og armpuder kan justeres.
Caneo XL er udstyret med benstøtter, der kan svinges ud/tages af samt højdeindstillelige fodplader med lægstrop.
Caneo XL kommer uden sædepude. Se vores hjemmeside for valg af sædepuder.

Føj til huskeliste
Motus CS

Motus CS

Motus CS er den alsidige all-rounder med mange justeringsmuligheder. Foldbar og let at opbevare. Leveres med lukket forramme og hel integreret fodplade, højdejusterbar ryg, tøjbeskytter på sidepanelerne og justerbar rygpolstring, der fås i 3 farver. Bredt tilbehørsprogram. Brugervægt maks. 125 (140 kg).

Føj til huskeliste
Motus CV

Motus CV

Motus CV er den alsidige all-rounder med mange justeringsmuligheder. Foldbar og let at opbevare. Velegnet til transport i bil. Leveres med delte svingbare fodstøtter, tøjbeskytter på sidepanelerne og højdejusterbar ryg, der fås i 3 forskellige farver. Bredt tilbehørsprogram. Brugervægt maks. 125 (140 kg).

Føj til huskeliste
Start M6 Junior

Start M6 Junior

Let og smidig krydsrammestol til børn med mange justeringsmuligheder og et bredt tilbehørsprogram, der giver god mulighed for løbende tilpasning og genanvendelse. Har som standard justerbar sædehøjde, sædevinkel og ryghøjde, aftagelige og svingbare fodstøtter, højdejusterbare/aftagelige armlæn, robust nylon polstring.

Føj til huskeliste
Start M4 XXL

Start M4 XXL

Letvægts standard kørestol med mange indstillingsmuligheder og stor fleksibilitet. Variabel sædedybde og ryghøjde. Højdejusterbare armlæn som kan slås væk. Fodstøtterne er delte, vinkelindstillelige og aftagelige, men kan også svinges ind under kørestolen. Mulighed for rygstabilisering. Mulighed for montering af dobbeltkryds.

Føj til huskeliste
Avantgarde XXL 2

Avantgarde XXL 2

Avantgarde XXL 2 med forstærket ramme er udviklet til store og stærke brugere. Den robuste konstruktion byder på mange justeringsmuligheder og et stort tilbehørsprogram, som giver god mulighed for individuel tilpasning. Leveres med hel svingbar fodstøtte i aluminium, stropjustering og justerbar ryghøjde, sidepaneler i aluminium og knæledsbremse.

Føj til huskeliste
MF012 Kulfiberkørestol

MF012 Kulfiberkørestol

MF012 er udført i kulfiber materiale både ramme og hjul. Dette gør kørestolen særdeles let med en vægt på kun 8 kilo og muliggør, at folde kørestolen på få sekunder for brugeren. Køre helt lydløst og let.
En integreret basisramme der giver kørestolen en dæmpende effekt og dermed giver brugeren yderligere komfort .

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Start M2

Start M2

Letvægt kørestol med mange indstillingsmuligheder og et bredt tilbehørsprogram. Med justerbar ryghøjde og sædedybde, aftagelige/svingbare benstøtter og højdejusterbare/aftagelige armlæn byder denne stol på stor fleksibilitet og er derfor velegnet til brugere med behov for løbende tilpasning og til genanvendelse. Hjælpemotor kan eftermonteres.

Føj til huskeliste