Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Clover 6

Clover 6

Elektronisk lup/transportabelt CCTV med fra 2 til 35 ganges forstørrelse på en 5-tommer berøringsfølsom skærm i fuld HD-opløsning. Kan bruges håndholdt med eller uden det udfoldelige håndtag, eller stående håndfrit på fx læsestof. Tydelige, taktilt mærkede betjeningsknapper, samt mulighed for at betjene funktioner via den berøringsfølsomme skærm.

Føj til huskeliste
Clover 10 Evo

Clover 10 Evo

Ny forbedret udgave af den kendte Clover 10 med stærkere ydeevne og længere brugstid.
Billedkvaliteten er blevet forbedret og forstørrelsesområdet er blevet opdateret fra 2,5x-18x til 2x-32x.

Føj til huskeliste
Time Timer Medium 8 Medium

Time Timer Medium 8 Medium

Lydløs drift med valgfri alarm ved slutningen af timingen
Magnetisk ryg og fold-ud fødder
Fåes i sæt a 3 stk.
Sæt med Primær farver: rød, gul, blå
Sæt med sekundær farver: orange, grøn, lilla
Pris pr. sæt 995 kr.

Føj til huskeliste
Time Timer - visuel visning af tid

Time Timer - visuel visning af tid

Time Timer er en serie af nedtællingsure, der viser tiden visuelt.
For at kunne bruge en Time Timer er det ikke nødvendigt at kunne fortælle tiden på et traditionelt ur. Den røde disk vil forsvinde med tiden. På den måde synliggøres tidens gang og hvor meget tid der er tilbage.

Føj til huskeliste
TD Pilot

TD Pilot

Robust kommunikationscomputer med integreret øjenstyring, Tobii IS5. Øjenstyring på iOS med TD Talk eller TD Snap og adgang til Apples 3 millioner apps. Med partner display, kraftige højttalere, monteringsbeslag, 1 års TD Care og mere end 10 timers batteri. Nyd adgangen til Apples univers med den velkendte præcision fra Tobiis øjenstyring.

Føj til huskeliste
Grid Pad 10s

Grid Pad 10s

Grid Pad 10s er et 10 kommunikations hjælpemiddel med over 7 timers batterilevetid, robust design, indbygget omverdens kontrol samt en skærm som kan ses i klart dagslys Dens lille men stærke udseende gør det nemt for brugeren at have den med sig, på gulvet, bordet eller på et stativ.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

Stemmeforstærker WAP-8D

Stemmeforstærker WAP-8D

WAP-8 stemmeforstærker
Denne stemmeforstærker har tæt på identisk performance med WAP-7D men det er opnået med mindre end den halve vægt, med blot en total vægt på 288gram.
Den bruger indbygget litium batterier som der medfølger lader til.

Føj til huskeliste
NaviBlind

NaviBlind

App-baseret navigation, det gør det muligt for blinde og svagsynede at gå hen til en hvilken som helst udendørs destination på egen hånd, uden forudgående træning. Omfatter en ekstern GPS, der leverer bedre end 1-meter nøjagtighed. Dette gør, at appen kan fortælle brugeren lige præcis hvor der skal standses, drejes og meget andet.

Føj til huskeliste

NaviBlind ApS
Frøslevvej 64
2610 Rødovre

Maxi Pro 2i1

Maxi Pro 2i1

Maxi Pro 2 i 1 med Bluetooth, fungere som en effektiv høreforstærker med lydforstærkning op til 48 dB til både samtaler og ved opkobling til mobiltelefon. Kan bruges af alle både med og uden høreapparater. Tilslutningsmuligheder til Maxi Pro 2i1: halsteleslynge, hovedtelefon eller øretelefoner.
Er deklareret med MDR 2017/745

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup

Bluetooth telefonsender

Bluetooth telefonsender

Bluetooth telefonsender med APP funktion, der gør det nemt at se alle dine Bellman Visit 868 sendere. Her kan du navngive dem og se historik. Be 1433 kan kobles til alle Android og Apple enheder. Kan bruges af alle fra normalt hørende til døve. Velegnet i mange jobfunktioner.
Er deklareret MDR 2017/745

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup