Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
AL Pilleæske GSM med sms

AL Pilleæske GSM med sms

Alarm-pilleæsken har indbygget mobiltelefon modul (sim-kort) som kan sende SMS og e-mail alarm til pårørende, plejepersonale eller brugeren selv.
Automatisk fremføring af den korrekte medicin på indstillede tidspunkter.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

TravelTim

TravelTim

Travel Tim er et fuldt batteridrevet rejsevibratorur i et nyt og smart design.
Der kan vælges mellem forskellige kombinationer af alarmtyper samt snooze funktion. Ved tryk på lysknappen, kan klokken aflæses i mørke.
Ekstern vibrator kan tilsluttes, ligesom uret kan tilsluttes trådløst alarmsystem eller madrasvibratorsystem.

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup

SCHWEIZER eMag

SCHWEIZER eMag

Elektronisk håndlup. Effektfuld, letvægt, kompakt og mobil. Forbedre læsning, både hjemme og på farten eks. køreplaner, prisskilte eller madopskrifter med lille skrift eller med dårlig belysning. 4 stk. let tilgængelige farvet knapper. Tænde/sluk, Forstørrelse (2 til 14x), Kontrast-indstilling, Frysefunktionen samt Autofokus mellem 13 og 76 mm.

Føj til huskeliste
Time Timer Mellem

Time Timer Mellem

Med Time Timer mellem er det muligt at træne tidsforståelsen visuelt. Uret kan angive hvor lang tid man har til at lave en aktivitet eller hvornår skal vi spise. Uret kan vise fra 1-60 minutter. Det røde felt viser den tid, der er tilbage og feltet bliver mindre og mindre, som tiden går. Alarmen (et par biplyde) kan slås til og fra.

Føj til huskeliste
Time Timer stor med lyd

Time Timer stor med lyd

Den største TimeTimer 30x30 cm.. Ideel til klasseværelset eller større forsamlinger. Kan hænges på væggen eller stilles frit via den indbyggede fod.

Føj til huskeliste
Time Timer mellem med lyd

Time Timer mellem med lyd

TimeTimeren i den mest populære størrelse. 18x18 cm. Ideel til en mindre gruppe eller en person, idet den nemt kan placeres på bordet ved hjælp af den indbyggede fod. Uret kan også hænges på væggen. Lyden kan slåes til og fra.

Føj til huskeliste
Armbånds Time Timer

Armbånds Time Timer

Time timer er udarbejdet som et almindeligt armbåndsur. Det indeholder kun time timer funktionen som kendes fra bordmodellerne.
Behagelig rem
Stærkt og holdbart hus i rustfrit stål
Vandtæt indtil 30 meter
Simpel service
Sportsagtigt design
Op til 60 min Time Timer funktion
Med lys i displayet

Føj til huskeliste
Time Timer lille med lyd

Time Timer lille med lyd

Undervisnings værktøj, som hjælper med at undervise i tid. Med Time Timeren kan man rent visuelt vise tiden og undgå de normale digitale ure, som blot viser tid, som tal eller med visere. Det mindste TimeTimer ur. 7,5x7,5 cm. Det beskyttende cover kan vippes ned og benyttes som fod. Lyden kan slåes til og fra.

Føj til huskeliste
Mem-X

Mem-X

Mem-X er et hjælpemiddel til mennesker med hukommelsesbesvær. Mem-X fungerer ved, at afspille en forudindtalt besked på bestemte tidspunkter i løbet af dagen, ugen eller på specielle datoer. Der kan i alt indtales 90 beskeder af max. 10 sekunders varighed.
Før hver besked afgiver Mem-X en lydalarm, så brugeren er klar over, at der er en besked.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

Alarm/Personlig GSM-tracker

Alarm/Personlig GSM-tracker

Tryghedsalarm med mulighed for nøjagtig sporing via GPS/GSM og nødkald til op til 5 personer. Eftersøgningsfunktion via mobiltelefon eller internet med visning af nøjagtig position. Sikrer, at uanset hvor i verden brugerne befinder sig, kan de kontaktes, og findes på få sekunder. Lev. med alt hvad der skal bruges, inkl solid rem og vandtæt pose.

Føj til huskeliste