Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Tellus

Tellus

Smart tryghedstelefon der kommunikerer via gængse protokoller. De trådløse enheder overvåges en gang i døgnet og der kvitteres i senderen for modtaget alarm. Der gives 5 års garanti (30000 aktiveringer) på senderen der er vandtæt (IP67). Det er muligt at tilslutte ekstra sendere med egen ID, trådløse røgalarmer, dørkald med åbning, sengealarm m.m.

Føj til huskeliste

Ascom Danmark A/S
Naverland 3
2600 Glostrup

Taktile signaler for døvblinde

Taktile signaler for døvblinde

Serie af dvder, der viser, hvordan en tolk/kontaktperson kan formidle ekstra information til en døvblind. Uden at afbryde en samtale kan man fx med et tegn på den døvblindes skulder fortælle, at der serveres kaffe, at en person kommer ind i lokalet eller guide til de rigtige knapper på computer-tastatur.

Føj til huskeliste

Foreningen Danske DøvBlinde - FDDB
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Kikkerter

Kikkerter

I microlux serien
Lille handy monokikkert på 6x forstørrelse

Føj til huskeliste
Lommy

Lommy

Når Lommyen er tændt, giver den automatisk positionsbestemmelse. Der er mulighed for personlig tilretning. Mulighed for telefonopkald og samtale. Lommy løfter selv røret af. Lommy kan ringe op til 1 telefonnummer (nogle modeller op til 3 telefonnumre). Alle opsætninger kan foretages via internettet. Kan tilsluttes alarmcentral.

Føj til huskeliste
Svagsynskalender, magnaprint

Svagsynskalender, magnaprint

A5-kalender med spiralindbinding. 1 uge er fordelt over 2 sider. Cifferhøjte dato:: 9 mm, måned: 10 mm, Måned, årstal og helligdagene er trykt hvidt på sort.Fås i flere varianter i formaterne A5 og A4 med spiralindbinding (gør dem let anvendelig under et CCTV).

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals

Alfabet Tastaturet Mærkater

Alfabet Tastaturet Mærkater

Chriba-alfabetet er selvklæbende mærkater der sættes på tastaturet, så man nemt og overskueligt kan se forskellen på både de store og små bogstaver, når de sidder ved siden af hinanden. Chriba-alfabetet er udviklet til børn i indskolingen, nydanskere, læse hæmmede, ordblinde, tosprogede, døve, og afasiramte.

Føj til huskeliste

Letterkey.eu
Gersagerparken 45, 3. sal MF
2670 Greve

Etiketter til mc-ere, hvid

Selvklæbende, glat, hvid plastik til punktafmærkning. Kan både anvendes til påskrift med punkt og vandfast tusch. Pakke med 25 stk.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Etiketter

Selvklæbende hvide plastik etiketter til punktafmærkning. Kan anvendes til påskrift af punkt og vandfast tusch. Pakke med 25 stk.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup