Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
DAISYBox

DAISYBox

DAISYBox er en simpel DAISY Lydbogsafspiller som afspiller dine materialer via internettet. DAISYBox forbinder til NOTA Online Bibliotek hvorved du via en internetforbindelse har adgang til alle dine lydbøger, aviser, tidsskrifter, magasiner og så videre. DAISYBox er udstyret med en god højttaler så du får en god lytteoplevelse.

Føj til huskeliste
SmartVision 3

SmartVision 3

SmartVision 3 er en smartphone designet til mennesker med nedsat syn eller blindhed. SmartVision 3 er en tilgængelig smartphone udstyret med store, fysiske, taktile taster. Den har en 3,5 tommer touchskærm som kan deaktiveres.

Føj til huskeliste
Brailliant BI X

Brailliant BI X

Brailliant BI X er en serie bestående af to punktdisplay på henholdsvis 20 celler og 40 celler. Med et Brailliant BI X kan du konvertere den digitale verden til punktskrift og altid have adgang til den digitale verden ved dine fingre. Brailliant BI X byder på velkendte funktioner og trådløs forbindelse til smartphone eller computer.

Føj til huskeliste
Victor Reader Stratus

Victor Reader Stratus

Victor Reader Stratus er uden tvivl den mest populære serie af lydbogsafspillere på markedet til struktureret læsning. Med en meget brugervenlig opbygning og en uovertruffen lyd, henvender den sig til personer i alle aldre. Lydbogsafspillerne har store taktile knapper med god mellemrum for nem betjening.

Føj til huskeliste

MyEyes
Østre Alle 6
9530 Støvring

Alarm og tryghed - Safecall Micro-Tracker Type SL27

Alarm og tryghed - Safecall Micro-Tracker Type SL27

Armbåndsur med indbygget GPS og mulighed for 2 vejs tale funktion. Uret findes i farven sort og remmen er udskiftelig, således at der kan bruges enhver farve og form. Uret er et af de mindste på markedet og måler kun 30x50mm og er ikke tykkere end 14 mm. Vægten er sølle 43 gram og så er uret fuldstændigt vandtæt.

Føj til huskeliste

Safecall Denmark ApS
Rølkjær 60
6600 Vejen

Alarm og tryghed - Safecall Micro-Tracker Type SL26

Alarm og tryghed - Safecall Micro-Tracker Type SL26

Armbåndsur med indbygget GPS og mulighed for 2 vejs tale funktion. Uret findes findes i farven sort og remmen er udskiftelig, således at der kan bruges enhver farve og form. Uret er et af de mindste på markedet og måler kun 47x55mm og er ikke tykkere end 16 mm. Vægten er 60 gram og så er uret fuldstændigt vandtæt.

Føj til huskeliste

Safecall Denmark ApS
Rølkjær 60
6600 Vejen

Boardmaker 7

Boardmaker 7

Boardmaker er et computerprogram der hjælper dig med at lave piktogrammer, symboler og billeder. Du kan lave dine helt egne symboler, billeder eller piktogrammer, men du kan også gøre brug af programmets mere end 45.000 symboler.

Føj til huskeliste
Timer

Timer

Mekanisk timer til at give overblik over tid.
Kan måle tid indenfor en time.
Timeren er med rød indikator, så den resterende tid kan ses på afstand.
Denne model er med fod og hul til ophæng på væg.
Brug det i klasselokalet, til lektielæsning, på kontoret, pædagogisk eller i køkkenet.
19 cm.

Føj til huskeliste

Ehsshield
Bugthusene 48 a
8250 Egaa

MiniVision 2

MiniVision 2

MiniVision 2 er en simpel mobiltelefon designet til ældre, blinde og svagtseende. Telefonen har store fysiske knapper, hvoraf en del er taktilt markeret, så det er let at lokalisere dem. Derudover har den en indbygget skærmlæser som læser alt tekst på skærmen. Det betyder også SMS beskeder, hvem der ringer med mere.

Føj til huskeliste
PerfectDry Lux

PerfectDry Lux

PerfectDry LuxTM elektronisk tørreboks til brug for vedligeholdelse af dine høreapparater og
ørepropper. Lille, bærbar og brugervenlig - med PerfectDry Lux kan man rense og tørre høreapparater på kun 45 minutter. Og fordi tørreboksen bruger ultraviolet (UV) lys, er den fuldkommen hygiejnisk. Dermed nedsættes risikoen for øreinfektion.

Føj til huskeliste