Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
MagniLink Air Duo

MagniLink Air Duo

Trådløst dobbeltkamera, skolesystem/CCTV, Hvor det ene kamera bruges som læsekamera & det andet kamera bruges som afstandskamera. Kameraerne monteres i forsænket loft eller på ramme. Det kan bruges individuelt og til billeddeling mellem flere kameraer kan den kombineres med MagniLink Air afstand, MagniLink S Premium, MagniLink PRO.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

MagniLink Air Uno

MagniLink Air Uno

Trådløst Kamera, skolesystem/CCTV, der kan bruges som både læse & afstandskamera. Kameraet monteres i forsænket loft eller på ramme. Det kan bruges individuelt og til billeddeling mellem flere kameraer kan den kombineres med MagniLink Air afstand, MagniLink S Premium, MagniLink PRO.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

OrCam Read

OrCam Read

OrCam Read er en nem, trådløs og håndholdt læseenhed. Et redskab til dig der skal læse. OrCam Read læser trykt tekst for dig, enten via den indbyggede højttaler eller hovedtelefoner. OrCam Read er designet til alle med læseudfordringer. Ordblinde, svagtseende og alle andre med et læsebehov. OrCam Read læser trykt tekst og tekst på skærme.

Føj til huskeliste
Milestone 112 ACE

Milestone 112 ACE

Milestone 112 ACE er en lille håndholdt notatoptager med taktile taster. Den indbyggede hukommelse giver op til 80 timers optagelser. Den er nem at betjene og du kan nemt og hurtigt indtale en besked, telefonnummer, indkøbsseddel osv. Den har USB port til overførsel af data til PC. Udgaven fås også med taktile taster i forskellige farver.

Føj til huskeliste

MyEyes
Østre Alle 6
9530 Støvring

En knaps-radio

En knaps-radio

Nu er det igen nemt at lytte til radio Tryk på knappen på oversiden og favoritkanalen starter (med forudindstillet volume). Når man ikke vil lytte længere, slukker man ved at igen trykke på knappen. Musikterapi viser, at musik forbedrer langtidshukommelsen ved demens. At kunne følge med i nyheder, ligesom man altid har gjort, giver livskvalitet.

Føj til huskeliste
Loop Pro

Loop Pro

Loop Pro er en teleslyngeforstærker. Den kan bruges som en teleslynge tilsluttet eksempelvis et TV eller en DAISY Lydbogsafspiller eller lignende. Den er enkel at bruge og passer til alle høreapparater med telespore.

Føj til huskeliste
iVision Elektroniske lupper

iVision Elektroniske lupper

Vores iVision serie består af tre elektroniske forstørrelseslupper. I serien finder du elektroniske lupper i tre forskellige størrelser, med mange forskellige funktioner. Blandt andet kan du ændre på kontraster, justere på forstørrelsesniveauet og fryse et billede fast for at se nærmere på informationen.

Føj til huskeliste
Grid for iPad

Grid for iPad

Grid til iPad er en populær og gennemarbejdet symbol- og tekst kommunikations-app, bygget omkring den banebrydende Grid 3 AAC-software.
Til alle aldre og målgrupper. Layoutet kan hurtigt og let tilpasses i appen eller via fjernredigering fra enhver Windows computer.
Købes som engangsbetaling på webshop eller månedlig abonnement i app store.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

Victor Stratus 12M

Victor Stratus 12M

VictorReader Stratus 12M er en mere avanceret DAISY-afspiller som giver dig flere muligheder, blandt andet brug af SD-kort og USB Flashdrev, foruden afspilning af dine CDer. Det numeriske tastatur giver dig navigeringsmuligheder ud over det sædvanlige, og ellers får du de samme muligheder som ved Stratus 4.

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals

Victor Reader Stratus

Victor Reader Stratus

En serie af DAISY lydbogsafspiller med store taktile knapper og god mellemrum. Victor Reader Stratus giver enhver muligheden for at høre DAISY-bøger på en enkel og behagelig måde. Du får en afspiller med de gængse muligheder, som tilmed har en god lyd.

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals